Veelgestelde vragen over Ayurveda, Selfcare en Rock Your World

Hier zijn jullie nieuwsgierig naar!

Ik ben helemaal nieuw, met welk product kan ik het beste beginnen? 

Speciaal voor starters hebben wij een bundel samengesteld met 2 van onze bestsellers: Calming Pillow Spray en Energizing Spray. Gebruik de Energizing Spray in je ochtendroutine voor meer energie en de Calming Pillow Spray net voor je gaat slapen in je slaapkamer. Beiden producten zijn 100% natuurlijk en de geuren zijn zo samengesteld dat ze jouw een gevoel van energie of rust geven. Je koopt deze bundel hier.

Ik ben zwanger, welk product is dan het meest geschikt?

Eerst dit: voor de zekerheid gebruik je liever geen etherische olie in het eerste trimester van je zwangerschap. Daarna kan je de Calming Pillow of Be Love Spray gebruiken om lekker te slapen en meer ontspanning te vinden. Je kindje kan al in de buik ruiken en hoe meer jij nu al contact met hem/haar maakt, hoe veiliger het kindje zich voelt. Hier vind je meer tips over zwangerschap.

Ik wil meer leren over Ayurveda

Dat kan! Hanneke (co-founder van RYW) is opgeleid tot Ayurevdisch therapeut en vanuit deze studie is RYW ontstaan. Alle producten en programma’s die we aanbieden zijn geïnspireerd op Ayurveda. Check bijvoorbeeld Meer Selfcare in 21 dagen, een programma wat je via een besloten insta account volgt en waarin je bij de hand genomen wordt om via kleine stapjes grote veranderingen te maken. Das nog eens makkelijk in je kracht komen!

Lees hier alvast over de 5 gezondheidsvoordelen die Ayurveda je biedt.

Ik ben fan van RYW en wil graag affiliate partner worden.

Dat kan! We hebben een heel gemakkelijk affiliate programma voor je beschikbaar. Voor elke aankoop die iemand via jouw speciale link doet, ontvang jij een percentage van 20%. Een win win voor alle partijen.

Meld je hier aan voor ons affiliate programma.