VERZEND- EN RETOURVOORWAARDEN

VERZENDEN

Wij verzenden je bestelling binnen Nederland met DPD als preferred partner en in andere gevallen met Post NL. De kosten van een standaardpakket tot 2 kg zijn € 4,95 voor Nederland en €7,25 voor België. Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €55,- voor Nederland en €70,- voor België.

De verzendkosten voor overige Europese landen en buiten Europa zijn de standaard DPD tarieven. Stuur hiervoor een mail naar hello@rockyourworld.nl.

Een verzending duurt circa 2 à 3 dagen na het plaatsen van de order.

RETOURNEREN

Wij doen ons best om je te voorzien van de beste Selfcare producten ter wereld! Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je bestelling dan heb het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en terug te sturen. Voor Kerstmis hanteren we 14 dagen na 25-12. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort binnen 14 dagen na retour ontvangst van het product.

De kosten voor retour van jou naar Rock Your World zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Als je gebruik maakt van dit ‘herroepingsrecht’, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hello@rockyourworld.nl.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~