REVIEWS

REVIEW: GET SLEEP KIT

Van dit wondermiddel val je meteen in slaap! Het effect van zowel de ‘Body & Bath Oil als de “Be Calm Auraspray is kalmerend. Het werkt niet alleen voor het slapen gaan; door even boven mijn hoofd te sprayen voor een yogales, werd ik ook rustiger. En de Auraspray bevat zelfs amethist!

Lavendel ontkrampt het centrale zenuwstelsel en de achterhoofdszenuw. Daardoor ontspant de geur je nek en schouders, wat een positief effect heeft op hoofdpijnen en spanningen. Aangezien dit vaak een (mede-)oorzaak is van slecht in slaap komen, kan lavendel zo veel verschil maken bij het in slaap vallen. Beter dan een slaappil, nietwaar?

– Lisa Goudsmit, redacteur Elle magazine –

Shop

REVIEW: GET POWER KIT

‘s Ochtends voordat ik naar mijn werk ga breng ik de Keep Your Focus olie aan, de heerlijke geur geeft me een nodige boost op de vroege ochtend. Handig om mee te nemen ook. De spray gebruik ik om mijn huis en werkruimte een oppepper te geven. Ik vind het fijn om de steen bij me te houden als ik merk dat ik mijn concentratie verliest. Kortom, een super-set voor een drukke dame die wel wat energie kan gebruiken!

– Wendy Reijnhoudt –

Shop