OVER ROCK YOUR WORLD

de kracht van routines

Wij bieden wellbeing tools die je gebruikt in je dagelijkse routine omdat we geloven dat (kleine) routines je helpen om je goed te voelen en je dromen waar te maken. Of je nu een tool zoekt voor een ochtendroutine of een avondroutine – we’ ve got you!

stylish, natuurlijk en makkelijk in gebruik

De tools die wij bieden zijn geïnspireerd op de natuur, natuurlijk, makkelijk te gebruiken en stylish verpakt. We hopen hiermee dat je, iedere keer als je een tool gebruikt, een feel good moment (kort of lang) voor jezelf creëert wat je precies dát geeft wat je nodig hebt. Van beter slapen tot meer energie: de natuur biedt handige insights om je te helpen. In deze blog lees je daar meer over.

hanneke PEETERS: founder van ROCK YOUR WORLD 

Moeder van 2 kids, ondernemer en nog veel meer… Als ambitieuze vrouw met hoge verwachtingen over zichzelf en van het leven, is het voor Hanneke de kunst continu bij zichzelf te blijven zodat ze kan blijven doen waar ze blij van wordt en wat ze het liefst doet. Jaren terug, in een moeilijke fase in haar leven, ontdekte ze hoe routines helpen met het bewaken (en leren herkennen) van je kern en het varen van je koers. Ze volgde diverse studies, waaronder een opleiding tot Ayurvedisch Therapeut waarin ze nóg meer leerde over hoe routines samen lopen met het ritme uit de natuur. Vanuit deze studies is Rock Your World ontstaan. Voor Hanneke zijn routines een verrijking van je dag en hebben ze niks te maken met je schuldig voelen. Ze wil je vooral aanmoedigen die kleine momenten van verandering te vieren en veel geduld met jezelf te hebben. Onderdeel van leven volgens het ritme van de natuur is dat je je iedere dag anders voelt, dus ook je routines kunnen iedere dag anders zijn. Aanvullend aan de tools die Rock Your World biedt, heeft Hanneke ook een online programma gemaakt waarbij je per seizoen begeleiding krijgt in het creëren van ochtend- en avondroutines die passen bij het seizoen. Klik hier voor een overzicht.

hanneke peeters

Hanneke Peeters, Selfcare Expert

INVESTEER IN JEZELF
EN NEEM ELKE DAG KLEINE STAPJES
RICHTING HET LEVEN VAN JE DROMEN