Here to seduce you to take care of yourself

over ROCK YOUR WORLD

Bij RYW zijn we ervan overtuigd dat voor jezelf zorgen dé manier is om het leven te leiden wat je graag wilt #feelgoodbegreat. We kiezen er bewust voor om producten en programma’s aan te bieden die makkelijk toepasbaar zijn omdat we snappen dat in een druk leven tijd kostbaar is. Ook hebben we onze eigen mix van Selfcare gemaakt en zijn Aromatherapie, Ayurveda en Astrologie onze grote bronnen van inspiratie. Overigens zien wij Selfcare niet alleen iets als dat wat je alleen doet, een avondje uit met vriendinnen is net zo’n waardevolle manier om voor jezelf te zorgen als een meditatie, yoga of badkamer sessie:).

RYW is gebouwd op de expertise van Hanneke, haar achtergrond ligt in zowel Ayurveda als Astrologie en de kennis uit deze twee inspiratiebronnen vind je terug in alle producten en programma’s. Bijna al onze producten worden gemaakt in Nederland, we kiezen voor kleinschalige producties en 100% natuurlijke ingrediënten.

We zijn er trots op dat de tools die RYW aanbiedt bijdragen aan het transformeren van jouw leven en een antwoord bieden op het ervaren van meer rust, verbinding, energie, liefde en vertrouwen op dagelijkse basis.

Dream big, start small.

Ontdek hier onze Selfcare Routines

Hanneke Peeters, Selfcare Expert

Over Hanneke Peeters

RYW is opgericht door Hanneke Peeters, Selfcare Expert en haar partner. Waarom? Omdat Hanneke vond dat we liever moeten zijn voor onszelf. We zijn te streng geworden de afgelopen decennia en zitten te veel in ons hoofd. Ze ondervond het zelf. Als ondernemer en moeder wilde ze alle ballen in de lucht houden. The juggle was real.

VERBINDING MET JEZELF 

Alleen kwam ze er al snel achter dat dit niet de manier was om jezelf maximaal te ontwikkelen. Ze miste productiviteit, was onrustig en niet verbonden met zichzelf. Daar moest verandering in komen. Want hé, goed voor jezelf zorgen is key voor een fijn leven. Maar hoe ga je te werk?

Antwoord: maak het leuk, klein en ga het gewoon doen! Hup, ga even 1 minuut in stilte zitten. Luister naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Wie ben je? Waar sta je? Wat voel je? Wat heb je nodig? Merk het op, laat het toe en laat het er zijn. Alles is goed.

YOU ROCK

ayurveda, aromatherapie en astrologie: KRACHTIGE TOOLs 

Geuren roepen herinneringen op of creëren herinneringen. Ze helpen je in de juiste mindset te komen of zijn de ideale tool om snel je state of mind te veranderen. Even sprayen, of rollen, je ogen sluiten en ademhalen en daarna met een frisser en rustiger hoofd door met waar je mee bezig was.

ontdek onze start with selfcare bundle hier

RYW bestaat niet alleen uit producten. We bieden je tips en adviezen op het gebied van body, mind en soul. Onze benadering komt voort uit onze liefde voor Ayurveda en Astrologie en we bundelen deze kennis in de programma’s die we aanbieden. Nieuwsgierig naar Ayurveda? Start dan hier. Let’s rock this journey together!

Volg je Rock Your World ook via Instagram? We delen dagelijks lekker veel tips via stories en de feed!

INVESTEER IN JEZELF
EN NEEM ELKE DAG KLEINE STAPJES
RICHTING HET LEVEN VAN JE DROMEN