WE ARE A SELFCARE BRAND AND WANT YOU TO FEEL GOOD AND BE GREAT.

WE PROVIDE EASY TO USE TOOLS TO NOURISH BODY, MIND AND SOUL THAT
HELP YOU TO ROCK YOUR WORLD THE WAY YOU ALWAYS DREAMED OF.

INVEST IN YOURSELF
AND TAKE SMALL WELLBEING STEPS
IN EVERYDAY LIFE.

OUR STORY

Dag mooi mens! Welkom bij Rock Your World. Wij bieden je tools en producten om compleet in je kracht te komen. Zo geloven we in de kracht van kristallen, in de kracht van geur, maar vooral in de kracht die in jou zit. En om die naar boven te brengen, hebben we producten gecreëerd die de Rock Your World lifestyle compleet maken. Let’s rock this journey together.

Onze producten zijn een combinatie van energie uit het diepste van de aarde en etherische oliën en creëren een moment voor jezelf. Maar denk ook aan kruiden, badzout, leerzame online programma’s en binnenkort ook boeken. We gunnen het je zo om de beste versie van jezelf te worden én die innerlijke rust te vinden. Want weet je, You Rock!

“THE MOST IMPORTANT RELATIONSHIP YOU WILL EVER HAVE IS WITH YOURSELF”

Rock Your World is een selfcare brand met kristallensprays, rollers en badoliën, opgericht door Hanneke Peeters en partners. Waarom? Omdat Hanneke vond dat we liever moeten zijn voor onszelf. We zijn te streng geworden de afgelopen decennia en zitten te veel in ons hoofd. Ze ondervond het zelf. Als ondernemer en moeder wilde ze alle ballen in de lucht houden. The juggle was real.

VERBINDING MET JEZELF 

Alleen kwam ze er al snel achter dat dit niet de manier was om jezelf maximaal te ontwikkelen. Ze miste productiviteit, was onrustig en niet verbonden met zichzelf. Daar moest verandering in komen. Want hé, goed voor jezelf zorgen is key voor een fijn leven. Maar hoe ga je te werk?

Hup, ga even vijf minuten zitten in stilte. Luister naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Wie ben je? Waar sta je? Wat voel je? Is het spanning, is het angst? Misschien ben je juist wel heel tevreden. Merk het op, laat het toe en laat het zijn. Alles is goed.

“YOU ARE SOMETHING MAGICAL”

En in deze stilte speelt geur een belangrijke rol. Geuren roepen herinneringen op of creëren herinneringen. Tada, there we are, daar komen onze producten om de hoek kijken. De combinatie van etherische oliën en kristallen – onze producten bevatten en worden ‘gerijpt’ op kristallen – maakt het een zeer krachtige tool om inner peace te verkrijgen. Zo kunnen die vijf minuten bewustzijn per dag een belangrijke plek in je dagelijks leven krijgen. Misschien zelfs wel de belangrijkste plek.

“IT’S NOT YOUR JOB TO LIKE ME, IT’S MINE”

ER IS MEER

Rock Your World bestaat niet alleen uit producten. Het is een lifestyle. We bieden je tips en adviezen op het gebied van body, mind en soul. Over liefde in alle vormen, ayurvedische benaderingen,  mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Let’s rock this journey.