Selfcare

Deze boeken wil je op je Sinterklaas en/of Kerst verlanglijst

Wát een geweldig mooie boeken zijn er dit jaar uitgekomen. We kunnen wel stellen dat 2021 het jaar is van de RISE UP van vrouwen die zich uitspreken en zich sterk maken voor empowerment vanuit vrouwelijke energie. Wij tippen onze favorieten!

Manifesteren kun je leren van Willemijn Welten

Willemijn is een zonnetje en haar ogen stralen zo’n enorme kracht uit. We voelen deze sprankelijke persoonlijkheid door haar boek Manifesteren kun je leren heen. Een boek met praktische handvaten met betrekking tot manifesteren en het aantrekken van dat wat je wilt. Lekker down to earth en vooral heel positief.

Luister hier ook de podcast die RYW founder Hanneke met Willemijn opnam.

LOVE REVOLUTION VAN NADJA VAN OSCH

Love Revolution raakt op meerdere lagen, het is een boek wat dieper gaat en je in contact brengt met delen van jezelf die je wellicht wat spannend vindt. Love Revolution is een boek waar je tijd voor mag maken en wat je misschien een aantal keer neerlegt voor je het gaat lezen. Maar als het moment daar is, ga je het lezen en opent het je hart en ogen voor het vinden van een diepere laag in jezelf.

New Female Leader van Caroline Glasbergen

Het ideale boek met praktische handvaten voor female leaders die leergierig zijn en houden van het verbreden van hun perspectief. Caroline deelt in New Female Leader inzichten van haarzelf en vrouwelijke leiders die zij interviewde voor haar populaire podcastreeks New Female Leaders. Wist je dat RYW founder Hanneke ook te gast is geweest in deze show?

Luister de podcast met Hanneke hier. 

Het boek New Female Leader verrast en verruimt echt je blik rondom vrouwelijk leiderschap en leiden vanuit authenticiteit. Shop het boek hier. 

header The Journal for Cycle Living dagboek agenda

the journal 2022 van Hanneke Peeters

Geschreven door RYW founder Hanneke en gevuld met kennis over Ayurveda, Cycle Living en het aanbrengen van routines in je leven. The Journal is zowel een naslagwerk als notebook als tool om je vrouwelijke cyclus te tracken.

Shop The Journal 2022 hier. 

rise van Marieke van Meijeren

Marieke weet je vanaf de allereerste bladzijde te raken met haar verhaal. Een boek wat je ontroert en wat je graag wilt blijven lezen. Sowieso voel je de ziel van Marieke en haar enorme power door het boek heen. Dank je wel Marieke voor het delen van jouw inspirerende verhaal. Rise is een prachtig boek en zal absoluut iets in je los maken.

Koop Rise hier. 

Body Guide van Holistic founders Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt

In dit boek lees je meer over intuïtief eten en hoe familiesystemen van invloed zijn op de relatie die jij hebt met je lijf en wat je eet. Het boek is opgemaakt in magazine formaat en leest gemakkelijk. Het zal absoluut de kijk jij hebt op je lichaam veranderen.

Luister hier ook de podcast die Hanneke opnam met Karlijn en Evelyn over intuïtief eten en hoe je een liefdevolle relatie met je lijf bouwt. 

Met code bodyguideryw ontvang je korting op jouw Body Guide

LEES OOK