Evenementen

Deze online cursussen houden je gemotiveerd en geïnspireerd in de Herfst

It’s the season! De herfst is hét seizoen voor meer introspectie en naar binnen keren om meer te leren over jezelf. En omdat het volgen van een online cursus een mooie afwisseling biedt voor jouw netflixavonden, tippen wij hier onze favoriete voor deze herfst. You grow girl!

Ook onze nieuwe Journal is een perfecte tool voor persoonlijke groei en biedt naast veel journalruimte ook achtergrondinformatie over Ayurveda en cyclisch leven. Koop The Journal hier. 

the journal for cycle living 2022 dagboek agenda

Leer BINNEN 8 dagen dé succesformule voor jouw droomleven

Als vervolg op haar boek Mindful & Miljonair lanceert Steffy de cursus Mindful & Miljonair, de cursus. In deze achtdaagse cursus leer je dé succesformule om jouw droomleven te creëren.

Lees hier meer over deze 8-daagse instacourse. Start: 15 november

Leer hoe dubbele getallen jouw zelfvertrouwen vergroten

Melissa Kamstra leert je in deze cursus alles over werken met dubbele getallen. Eerst luisteren naar Melissa? In deze podcast praat Rock Your World Founder Hanneke met Melissa over de betekenis van dubbele getallen en leer je ook hoe het zien van dubbele getallen bijdraagt aan het vergroten van zelfvertrouwen.

Koop hier je ticket voor deze online cursus, deze cursus is direct te downloaden

meer rust en energie tijdens hectische weken

Sophie de Buisonjé heeft een heerlijke challenge voor je ontwikkeld waarbij je iedere dag, via een besloten insta account, een 20 minuten yoga practice kunt doen. Dit is écht de ideale stok achter de deur om dagelijks toch die tijd voor jezelf te pakken. Sophie wisselt de yoga practices af met laagdrempelige ademhalingsoefeningen en ontspannende meditaties. Dikke aanrader!

Hier koop je een ticket voor de Ourmovement Challenge. Met code challenge10 ontvang je een leuke korting op je toegangsticket. Start: 15 november

Heb je gezien dat er een nieuw retreat online staat? Van 4-6 februari hosten we ons eerste Ayurvedic Winter Selfcare Retreat! Lees hier meer. 

LEES OOK