Astrologie

Dit heeft nieuwe maan in Maagd voor je in petto

Hierbij een kort overzicht wat de komende nieuwe maan in Maagd voor jouw sterrenbeeld in petto heeft in de vorm van een journal vraag. Zoek jouw sterrenbeeld hieronder en onderzoek hoe de vraag op dit moment op jou van toepassing kan zijn. Snelle tip: nieuwe maan in Maagd staat voor het afrekenen met perfectionisme. Luister deze nieuwe maan in Maagd podcast meets loopmeditatie (30 minuten) en ontdek nóg meer over de nieuwe maan in Maagd. 

Nieuwe maan in Maagd journalvragen per sterrenbeeld

ram

Met welke kleine aanpassing in jouw dag zou jij jouw energieniveau kunnen verhogen zodat je je nog gemotiveerder voelt om aan de slag te gaan met jouw doelen?

stier

Wat zou jij jezelf deze week kunnen geven wat je een goed gevoel geeft? Denk hierbij aan een gezonde maaltijd, een workout, een bos bloemen, een lekker geur e.d.

tweelingen

Met wie zou jij je deze week (virtueel) kunnen connecten voor inspiratie? Wat zou die verbinding je brengen?

De journal voor 2022 komt bijna uit! Zeker weten dat je de launch niet mist? Laat je mailadres hieronder achter en ontvang een bericht zodra ie beschikbaar is. Als bonus krijg je bij inschrijving ook direct onze populaire Fall Food guide in je inbox met 3 lekkere recept ideeën voor een ontspannen herfst.

kreeft

Met welke vriendin zou je deze week een afspraak kunnen maken als uitlaatklep voor je emoties? Welk gevoel gaat je dat geven?

leeuw

Doe je dagelijks genoeg van wat je leuk vindt? Zowel in je privé als werkleven? Zo nee, hoe zou je meer plezier kunnen maken?

maagd

Gefeliciteerd! Het is vandaag jouw powerdag! Onderzoek voor jezelf en schrijf op: hoe zie jij je verse levensjaar voor je? Wat heb je op je bucketlist voor dit jaar staan? Bonus tip: ga niet te analytisch denken, maar volg je gevoel. Jij, meer dan andere sterrenbeelden, kan je verliezen in perfectionisme. Check deze post voor extra hulp om perfectionisme los te laten.

De journal voor 2022 komt bijna uit! Zeker weten dat je de launch niet mist? Laat je mailadres hieronder achter en ontvang een bericht zodra ie beschikbaar is. Als bonus krijg je bij inschrijving ook direct onze populaire Fall Food guide in je inbox met 3 lekkere recept ideeën voor een ontspannen herfst.

weegschaal

Je intuïtie is hoog! Leg je journal en een pen naast je bed en schrijf bij het wakker worden op wat voor droom je hebt gehad en wat deze voor jou betekent. Onze intuïtie praat onder andere via dromen tegen ons.

schorpioen

Matcht je LinkedIn profiel, WhatsApp foto of Instagram page nog met wie je bent? Onderzoek eens welke indruk je op deze kanalen wilt achterlaten en onderschat nooit hoe ook jij een positieve impact op de maatschappij kan maken. Don’t play small, play big! Schrijf op welke impact je graag zou willen maken.

boogschutter

Welke intentie kan je vandaag zetten die jouw carrière een boost geeft? De sterren zijn je op carrière vlak deze nieuwe maan namelijk supergunstig gestemd!

steenbok

Wat betekent authenticiteit voor jou? Vind je dat je op dit moment authentiek leeft?

 

De journal voor 2022 komt bijna uit! Zeker weten dat je de launch niet mist? Laat je mailadres hieronder achter en ontvang een bericht zodra ie beschikbaar is. Als bonus krijg je bij inschrijving ook direct onze populaire Fall Food guide in je inbox met 3 lekkere recept ideeën voor een ontspannen herfst.

waterman

Open je hart en maak een lijst van wat jouw hart blij maakt. Denk aan je koffietje in de ochtend, een knuffel met een geliefde, je huisdier etc.

vissen

Oh lala, de sterren staan bijzonder gunstig voor liefdesrelaties. Schrijf op: hoe ziet een fijne liefdesrelatie er voor jou eigenlijk uit?

Heb je gezien dat founder Hanneke (tevens Ayurvedisch therapeut en expert in het ontcijferen van je geboortehoroscoop) nu ook 1 op 1 sessies verzorgt? Klik hier voor meer info. 

 

LEES OOK