Ayurveda

1 op 1 sessies met Hanneke Peeters

1 op 1 sessies door Hanneke Peeters. Voor vrouwen met honger naar zelfkennis, optimale energie en hormonale balans zodat ze kunnen bloeien en groeien in life en business. 

Ben jij RETE AMBITIEUS EN GENIET JE VAN JE WERK?

Maar vind je kwaliteit in leven ook heel belangrijk en voel je daar soms een struggle?

Voel je dat je meer of ‘iets’ anders wilt, maar heb je die volgende stap nog niet helemaal helder?

Of misschien zoek je in of na je zwangerschappen of bevallingen naar een manier om je ambities te matchen met het moederschap.

In een serie van drie 1 op 1 sessies ga ik met jou aan de slag om:

Terug te gaan naar jouw essentie – jouw talenten, kwaliteiten en bijzonderheden die je van nature hebt 

Een energie herstel plan te maken aan de hand van Ayurvedische food&lifestyle tips

De verbinding met en het vertrouwen in jezelf te vergroten

Je vrouwelijke cyclus te onderzoeken, met name om de kracht die je cyclus heeft in te zetten zodat jij meer focus en productiviteit ervaart

Te ontdekken hoe jij je intuitie kunt gebruiken om je volgende (zakelijke) move te maken

Hoe ik te werk ga:

Voor jij voor je eerste sessie komt, ga ik aan de slag met het maken van je geboortehoroscoop. Deze maak ik aan de hand van jouw geboortegegevens en deze geven mij inzicht in hoe ik je het beste kan helpen, waar jouw sterktes en eventuele (emotionele) blokkades liggen. Gedurende de 3 sessies komt de informatie uit jouw geboortehoroscoop steeds terug. Na iedere sessie ga je naar huis met inzichten én Ayurvedische food&lifestyle tips die precies passen bij wat jij op dit moment het meeste nodig hebt om in balans te komen/ blijven. Alvast belangrijk om te weten: ik ga altijd voor praktisch en haalbaar. Ik ben zelf moeder van 2 kids en een ambitieuze ondernemer, dus weet als geen ander dat het wel makkelijk toepasbaar moet zijn. 

Mijn achtergrond:

Ik ben opgeleid tot Ayurvedisch Therapeut en heb een studie gevolgd voor het leren ontcijferen van geboortehoroscopen. Daarnaast heb ik mij via workshops, boeken en zelfstudie kennis eigen gemaakt over Cycle Living & Syncing, TCM, Chakra’s en Emotional Release methodes. Alle methodes hebben dit gemeen: ze helpen je inzicht te krijgen in jezelf en je gezondheid. Als jij gezond bent en je goed voelt, voel jij vanzelf welke keuzes bijdragen aan jouw versie van een succesvol leven. Van alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd heb ik een eigen blauwdruk gemaakt. Deze vul ik aan met wat ik intuïtief voel. Ik heb de afgelopen jaren ontdekt dat ik zeer intuïtief ben en dat deze superkracht mij (en daarmee jou) iets kan vertellen over wat jij het meeste nodig hebt.

Mijn Missie – CREATE  A LIFE YOU LOVE:

Je zelfverzekerd en sterk te laten voelen doordat je tijdens de sessies meer leert over wie je bent. Met kleine aanpassingen en stapjes wil je aanmoedigen je eigen (mentale)gezondheid tot prioriteit te maken. Want alleen dan kun je meebewegen met alle uitdagingen in je carrière en persoonlijke leven. Na 3 sessies weet je beter hoe je met je lijf kunt samenwerken, hoe dagelijkse routines je leven kunnen veranderen en hoe je het best die kracht van de vrouwelijke cyclus in jouw leven integreert .

DE SESSIES:

Vinden op woensdagen fysiek in Haarlem of online plaats

Het liefst boek je de sessies 3 weken achter elkaar in zodat we samen een maximaal resultaat behalen

Duren circa 90 minuten

Boek je via Calendly

Kosten 149 euro per losse sessie, een traject van 3 sessies is 399 euro

Ook ontvang je een in word uitgeschreven document met informatie over jouw geboortehoroscoop en food&lifestyle tips vanuit Ayurveda die passen bij jouw dosha of jouw manier van leven. Betalingen gaan op factuur achteraf.

BOEK HIER JE CONSULT

LEES OOK