Podcast

Zie jij weleens dubbele getallen?

In deze podcast aflevering spreek ik met Melissa, a.k.a. de Handcoach over het verschijnsel dubbele getallen. Wat betekent het nu precies als je die dubbele getallen ziet? En hoe kun je deze dubbele getallen inzetten om je intuitie en je zelfvertrouwen te vergroten? In deze podcast hoor je het!

komen er regelmatig dubbele getallen op jouw pad?

In de podcast praat Hanneke met Melissa over hoe zij de betekenis van dubbele getallen ziet en hoe je deze vooral zelf kunt interpreteren zodat je je gesteund voelt en zekerder voelt in het maken van keuzes.

Melissa is zelfs zo enthousiast over dubbele getallen en de betekenis hiervan dat ze rondom dubbele getallen een cursus heeft ontwikkeld. Klik hier en lees meer over de cursus. Tip: gebruik code ROCKYOURNUMBERS bij het afrekenen voor een leuke korting!

via de podcast alvast meer leren over dubbele getallen?

Volg deze link en luister het gesprek tussen Hanneke en de enthousiaste Melissa. Het leuke is: Melissa is een echte Maagd en weet het spirituele praktisch te maken.

LEES OOK