Evenementen

Feel good with us: 3-day online mini home Retreat

Ook zo toe aan retreat? We’ve got you! Dit retreat volg je vanuit huis én is gratis. Start het retreat wanneer het jou uitkomt!

Start: wanneer jij wilt

Hoe: via een dagelijkse mail

Waarom: terug in je routine na vakantie

Hoe: door gebruik te maken van de elementenleer

Wat: korte elementenyoga video’s + tips & tricks

Of je nu net terug bent van vakantie, nog gaat of juist deze zomer thuis blijft: aandacht aan je lijf en geest geven is altijd een goed idee.

Om jullie hierbij te helpen hebben we een DIY Home Retreat samengesteld. Met yoga video’s van 15 minuten en een korte dagelijkse e-mail met feel good tips.

Rock Your World is fan van de natuur, vooral omdat haar wijsheid ons zo’n geweldige ingang biedt om de relatie die we met onszelf hebben te onderzoeken en versterken.

In dit Home Retreat maken we gebruik van de elementen leer. Net als dat alles in de natuur volgens een cyclisch proces verloopt, doorlopen wij zelf ook steeds deze fases. De elementen leer vormt een handige kapstok om dit in onszelf en de impact die het heeft op onze (mentale) gezondheid te begrijpen.

Jezelf goed voelen bouwt zelfvertrouwen en moed zodat jij de energie hebt om achter je dromen aan te gaan.

In de komende 3 dagen supporten wij je hierbij!

Ready to rock?

Hieronder schrijf je je in

Ingeschreven? Show us! Tag @rockyourworld.ryw

Je ontvangt eerst een bevestigingsmail, de dag daarna ontvang je de eerste video van het 3-daagse retreat. Belangrijk: voeg ons toe aan je adresboek!

 

LEES OOK