Evenementen

Drie waardevolle retreats in nederland

Rock Your World verzamelde waardevolle (yoga) retreats voor jou én je gezin. Deze wil je boeken!

selfcare retreat

Toe aan een (grote) pas op de plaats? Dat snappen we! Rust is altijd belangrijk, maar zeker in zo’n wispelturige tijd als deze is ontspannen en opladen een must om je goed te blijven voelen. Rock Your World verzamelde haar favoriete retreats. 

Familieyoga midweek op de Hoorneboeg in Hilversum

Deze midweek wordt georganiseerd door Yoga Leentje. Nu kennen we Neel van Leeuwen, de vrouw achter Yoga Leentje, persoonlijk en zijn we altijd diep onder de indruk van de liefde die zij in haar lessen en programma’s stopt. Verwacht een week waarin niet alleen jij oplaadt, maar je ook extra verbinding met je kind gaat ervaren. Het programma bevat zowel yoga voor de kinderen, als voor de volwassenen, maar ook ouder-kindsessies, een massage workshop en een bioscoop avond. Nieuwsgierig? Hier vind je alle info. 

Nourish Yourself Retreat

my daughter & me: met je dochter op retreat

Van Ibiza naar Nederland: dit is de eerste keer dat het succesvolle My Daughter & Me Retreat plaats vindt in Nederland, ook op de prachtigste retreatlocatie van Nederland: De Hoorneboeg. Het thema is INTO THE WILD en deze week staat in het teken van zelfontwikkeling, fun, natuur en het allerbeste: samenzijn. Er is nog 1 plekje over! Check hier alle info.

moon medicine dayretreats: ultimate selfcare

Deze dayretreats komen uit de koker van Hanneke, Ayurvedisch therapeut en founder van RYW.  Ayurveda ziet het volgen van het ritme van de natuur als de ultieme manier van Selfcare. Denk aan de cyclus van de seizoenen, de maan én onze eigen vrouwelijke cyclus. In Moon Medicine leert Hanneke je niet alleen over hoe je de kennis uit deze cycli toepast op je eigen leven, maar laat ze je vooral ook ervaren hoe het voelt om meer in sync met je natuurlijke ritme te leven. En wist je dat het optimaliseren van je cyclus heel veel positieve effecten heeft? Niet alleen op je gezondheid, maar ook op je carrière, in je liefdesleven etc. Lees verder in dit artikel. 

Liever een retreat in het buitenland? Check Nourish Yourself, een luxury selfcare retreat in Frankrijk. Alle informatie vind je hier. 

LEES OOK