Evenementen

Volle Maan in waterman, programma van het dayretreat Moon Medicine

Volle Maan: merk  jij daar iets van? Van veel vrouwen hoor ik dat ze enorm gevoelig zijn voor de volle maan. Ze slapen bijvoorbeeld anders of voelen zich onrustig. In dit artikel van de Volkskrant lees ik meer over slechter slapen tijdens volle maan en hoe de maan ‘iets’ doet met ons slaapritme. Ik zou daar aan toe willen voegen: de maan doet niet alleen ‘iets’ met ons slaapritme, het doet ‘iets’ met ons algemene ritme. En dat we een ritme hebben, daar zijn we en masse steeds meer geïnteresseerd in geworden. De vrouwelijke cyclus is populairder dan ooit en we durven onze persoonlijke ervaringen met PMS te delen. Dit is fijn, want hoe meer we ons herkennen in andermans verhalen, hoe minder gek en eenzaam we ons voelen. Een mooi keerpunt, want hoe meer vrouwen zich opnieuw verbinden met hun eigen ritme, hoe beter.

Maar hoe zit dat nu precies met dat ritme? Waarom is het zo belangrijk? Wat heeft de maan hier mee te maken? En hoe helpt het jou om je meer in balans te voelen, minder stress + PMS klachten te hebben en meer te vertrouwen op je intuïtie? En nog belangrijker: hoe vind je je eigen ritme en flow terug? 

volle maan
volle maan

full moon medicine: dayretreat

Dit (en veel meer) zijn de topics van het volle maan dayretreat: Full Moon Medicine, een dag waarop jij (opnieuw) leert luisteren naar je lijf, hart en intuïtie. Waarop je heelt en precies dat stukje van jezelf terug vindt wat je kwijt was. Een dag vol vrouwelijke energie, herkenning en ontvangen. En juist dat ontvangen is wat we vaak zo moeilijk vinden. Als ambitieuze én gevoelige vrouw hebben we de neiging om altijd maar door te gaan, want er is zoveel moois te ontdekken en te doen. Vaak komt rust nemen niet in je vocabulaire voor, want je partner, baas, onderneming of kinderen hebben je nodig, toch? Vraag jezelf dit: is dit écht zo of denk je dat dit zo is? Is er nog balans in jouw leven tussen geven en nemen? Of is jouw hartenergie de afgelopen jaren wat op slot geraakt?

Tijdens het dayretreat staat het hart en het leren voelen centraal. Soms sluiten we ons gevoel af als overlevingsmechanisme, maar zonder voelen, voelen we ons ‘lost’ en in de war. We raken juist dat belangrijke kompas kwijt. In Full Moon Medicine word je begeleid om terug te voelen en die verbinding met je hart te maken zodat je na deze dag sterker en met meer liefde + vertrouwen in je schoenen staat.

Deze day vindt plaats op De Hoorneboeg, de allermooiste retreatlocatie van Nederland. Zodra je het bos inrijdt, voel je al de ontlading van opgebouwde spanning.

Boek hier jouw ticket voor het dayretreat. 

Het programma ziet er ongeveer zo uit

9:00 – 9:30 uur ontvangst met thee en een gezonde snack

9:45 uur start programma

10:00 – 12:30 uur cacao journey Laat los en activeer je hartenergie

12:30 – 14:00 uur versbereide lunch en boswandeling op de Hilversumse Heide

14:00 – 15:30 uur masterclass Ontdek en begrijp de magie van de Maanergie

16:00 uur break + healthy snack

16:30 -17:00 uur volle maan yoga nidra sessie Female Flow

17:00 – 18:00 uur afsluitend Maanritueel met kristallen en essentiële olie

De cacao journey wordt begeleid door Maike van Ees, de overige sessies door Hanneke Peeters.

ben jij deze vrouw?

Jij bent/wilt….

ambitieus

hooggevoelig

op zoek naar een diepere verbinding met jezelf

ondernemen, leven en werken vanuit flow

spiritualiteit onderzoeken in een omgeving die mooi is en waar jij je op je gemak voelt (niet té woo woo:))

jezelf omringen met vrouwen die je inspireren en motiveren

kwetsbaarheid en de rol die het speelt in je relaties verdiepen

meer vanuit zachtheid leren leven

perfectionisme inzetten voor groei

hartenergie activeren zodat je je meer kunt verbinden met de belangrijke personen in je leven

nieuwsgierig naar hoe de maanenergie helpt met het optimaliseren van je gezondheid

opladen zodat je je de rest van het jaar meer in balans voelt

Als je hierbij een JA voelt, ga er dan voor en boek je ticket voor dit waardevolle oneday retreat. 

LEES OOK