Astrologie

De beste essentiële olie voor jouw sterrenbeeld

Sterrenbeelden zijn een speelse én spirituele manier om je persoonlijkheid en leven te onderzoeken. Essentiële oliën zijn pure plant power in een flesje en een superkrachtige manier om te werken met de energie van een sterrenbeeld. Na mijn opleiding tot Ayurvedisch Therapeut, ben ik mij gaan specialiseren in Astrologie en dan met name in het ontcijferen van de geboortehoroscoop zodat ik jou nóg meer tools en handvaten kan bieden op het gebied van zelfonderzoek.

De inzichten uit een geboortehoroscoop helpen met het (h)erkennen van je kwaliteiten en met het accepteren dat je bent wie je bent. Fijn om je (zelf)liefde en vertrouwen te boosten! Astrologie is in feite niks anders dan werken met energie, net als aromatherapie dat is. Het combineren van deze twee is een makkelijke manier om focus te brengen op de energie die je graag in je leven wilt brengen. Nieuwsgierig naar welke olie het best past bij jouw sterrenbeeld? Lees hieronder verder.

essentiele olie
essentiele olie

Ram: essentiële olie van roos

Ram, jij bent ambitieus, gedreven en vol passie. Je houdt van nieuwe ideeën en initieert graag plannen. Alles in jouw leven draait om vooruitgang. Gebruik de essentiële olie van Roos om uit je hoofd te komen en dat vuurtje in jou in balans te houden.

stier: essentiële olie van Ylang Ylang

Stier, jij bent hét teken van de dierenriem wat verbonden is met de zintuigen en sensualiteit. Gebruik dagelijks essentiële olie van Ylang Ylang om deze energie te vermenigvuldigen en je in flow te blijven voelen.

Tweelingen: essentiële olie van bijvoet

Tweeling, jij bent het teken van dualiteit, avontuur en nieuwsgierigheid. Essentiële olie van Bijvoet helpt je om je gegrond te blijven voelen zodat jij dichtbij jezelf kan blijven voelen en je niet verliest in een ander.

Kreeft: essentiële olie van Rozemarijn

Kreeft, jij bent hoogsensitief en zeer intuïtief. Soms heb je extra hulp nodig om niet teveel van jezelf weg te geven en bij je eigen grenzen te blijven. Essentiële olie van Rozemarijn helpt je bij het bewaken van die grenzen, deze kracht geeft focus en maakt jouw energieveld schoon zodat je goed kunt blijven voelen en jezelf niet verliest in het geven.

Leeuw: essentiële olie van citroen

Leeuw, je bent creatief, moedig en betrouwbaar. Je bent vaak een enorme verschijning en jouw energie vertegenwoordigt die van de zon. Essentiële olie van citroen helpt je bij het bij het verspreiden van jouw licht en warmte.

maagd: essentiële olie van eucalyptus

Maagd, van alle tekens heb jij het meeste affiniteit met kruiden. Essentiële olie van Eucalyptus geeft je een gevoel van gronding en de aardse geur helpt je toegang te krijgen tot jouw magic healing powers. 

weegschaal: essentiele olie van neroli

Weegschaal, jij bent het teken van balans en het hartchakra. Essentiële olie van Neroli balanceert de energie van yin en yang, dat maakt Neroli de perfecte olie om jou in evenwicht te houden zodat je de mooie en luchtige kant van het leven kunt blijven zien.

schorpioen; essentiele olie van ylang ylang

Schorpioen, jij bent sterk verbonden aan transformatie en de energie van het tweede chakra. De vrouwelijke geur van Ylang Ylang helpt jou te verbinden met de diepere emoties en betekenis van het leven.

essentiele olie
essentiele olie

boogschutter: essentiële olie van sinaasappel

Boogschutter, van alle tekens ben jij het meest verbonden met expansie, geluk en avontuur. Essentiële olie van Sinaasappel heeft een gunstige invloed op jouw vurige energie en brengt je een gevoel van positiviteit.

Steenbok: essentiële olie van Sandelwood

Steenbok, jij bent een vrouwelijk en ambitieus teken. Essentiële olie van Sandalwood helpt je gas terug te nemen op het moment dat jij teveel hooi op je (ambitieuze) vork neemt. Let it flow, Steenbok, let it flow:)

Waterman: essentiële olie van Geranium

Waterman, jij doet het graag op jouw manier en jij begrijpt, eerder dan een ander, welke trend er komt. Soms voel je je een vreemde eend in de bijt en jouw gedachtes kunnen 100 kilometer per uur gaan. Geranium helpt je steeds met loslaten én geeft vrouwelijke energie en vormt daarmee een perfecte match met jouw meer op ratio gerichte manier van leven.

Vissen: essentiële olie van grapefruit

Vissen, jij bent intuïtief, emotioneel en verbonden aan het element water. Soms voel je een beetje téveel de gevoelens van een ander. Essentiële olie van Grapefruit stimuleert en geeft een kick zodat jij de energie van die ander beter los kunt laten en beter in je eigen flow blijft.

Vind jij Astrologie razend interessant en verdiep je je graag in de energie van jouw sterrenbeeld? Dan vind je onze Astrology Art collectie vast mooi. Klik hier en vind jouw sterrenbeeld. 

 

LEES OOK