Astrologie

nieuwe maan in tweelingen: volg deze 4 stappen en zet een sterke intentie

Nieuwe maan is de maanfase die staat voor een nieuw begin, de aankomende nieuwe maan staat in tweelingen, het teken wat staat voor reflectie, communicatie, transformatie en openheid. Omdat nieuwe maan staat voor een nieuwe, verse start wordt deze maanfase ook geassocieerd met het zetten van een intentie. Waarom? Omdat een intentie je helpt groter te denken en jezelf te verbinden met de toekomst. Het zetten van een intentie is daarmee een superkrachtige tool voor persoonlijke groei. In dit artikel lees je hoe je in 4 stappen een sterke intentie zet. Resultaat? Meer helderheid en meer vertrouwen in de toekomst.

1. wat wil je eigenlijk?

Een intentie zet je omdat je het verlangen hebt om iets te manifesteren, een droom waar te maken. Maar door de dagelijkse ruis en drukte kan het zijn dat je uit verbinding bent geraakt met wat je werkelijk wilt. De eerste stap is daarom om duidelijk te krijgen wat je écht verlangt. Dat hoeft nog niet altijd direct heel tastbaar te zijn. Het kan ook een gevoel zijn. De intentie hoeft ook niet altijd ver vooruit uit te zijn. Je kunt ook een intentie zetten voor 1 maancyclus.

Voorbeeld: mijn intentie is om deze maancyclus iedere dag 5 minuten tijd te maken voor mezelf zodat ik meer rust op dagelijkse basis ervaar. 

Tip: Gebruik de Calming Pillow Spray als hulpmiddel om tijd voor jezelf te maken, je mind te kalmeren en dagelijkse ruis los te laten zodat je beter kunt voelen wat je wilt. Deze rustgevende spray bevat lavendel, de olie voor communicatie en ontspanning. Shop de Calming Pillow Spray hier. 

2. spreek je intentie uit en schrijf ‘m op

Alles wat je aandacht geeft groeit. Door je intentie uit te spreken en op te schrijven maak je ‘m minder vluchtig. Bovendien staat deze nieuwe maan in Tweelingen, het teken wat in verband staat met onze handen. Onze handen zijn een verlengstuk van onze mind en ons hart. Schrijven is zo’n prachtige stap in manifesteren – schrijven is een hartsverlangen op papier zetten. Moeite met schrijven? Volg deze new moon class voor inspiratie en begeleiding.

Heb je onze Astrology Art collectie al gezien? Artiest Cate Adriana schilderde ieder sterrenbeeld en Hanneke omschreef in krachtige woorden de talenten en kwaliteiten van ieder sterrenbeeld. Een echte eyecatcher voor in huis. Plus: iedere keer dat je naar deze kunst kijkt, krijg je een feelgood gevoel. Shop jouw sterrenbeeld hier. 

3. wat houdt je tegen? ruim deze blokkades op

Vaak beginnen we vol moed aan een nieuwe cyclus, maar raakt onze intentie al snel op de achtergrond. Door tijdens het zetten van een intentie al rekening te houden met mogelijke obstakels, kun je deze beperkingen voor zijn. Schrijf na het zetten van je intentie op wat je zou kunnen tegenhouden, hoe zou je met deze blokkades kunnen afrekenen zodat je aan het waarmaken van je dromen kunt blijven werken? Is er eventueel nog een laag dieper die je tegenhoudt om echt te manifesteren wat je wilt?

Hulp nodig? Doe mee met de eerstvolgende new moon class. 

4. Houd je intentie on top of mind

Onze dagelijkse gewoontes en routines bepalen wie we zijn. Zou je je intentie kunnen connecten met iets wat je dagelijks doet zodat deze on top of mind blijft en je zo sterk op je vizier houdt wat je wilt? Spray bijvoorbeeld dagelijks na het tandenpoetsen in de ochtend met een spray die matcht met je intentie. Wil je meer energie? Gebruik dan de Energizing Spray, wil je meer zelfvertrouwen en kracht om je dromen waar te maken? Spray dan dagelijks met de New Moon Spray. Wil je meer (zelf)liefde aantrekken? Spray dan met de Be Love Spray.

Al onze sprays shop je hier. 

LEES OOK