Selfcare

REVIEW: 3X NATUURLIJKE ZONNEBRAND CRÈME

Nu de zon weer schijnt, smeren we ook weer zonnebrand crème. Omdat alles wat je op je huid smeert ook in je bloedbaan terecht komt en ik die graag zo schoon mogelijk wil houden, kies ik zoveel mogelijk voor clean skincare, zo natuurlijk mogelijk. Of zoals Loïs Lee zo mooi zegt: zonder meuk. Daarnaast ben ik erg begaan met de oceaan, dus heel blij dat er ecofriendly alternatieven voor zonnebrand komen.

Gelukkig zijn er steeds meer merken die natuurlijke en ecofriendly zonnebrand aanbieden, ook zonder die bekende witte waas. Ik testte deze 3 merken.

lois lee: screen sun screen

SPF20

Dit is geen product wat je ook voor de kids gebruikt, maar echt voor jezelf koopt. Voor je het product op je huid smeert, moet je het flesje goed schudden zodat alle werkzame stoffen goed mengen. Vervolgens breng je het via een pipetje op je huid. Dit product is erg geschikt voor vrouwen met een gevoelige (en snel rode) huid. Ruikt niet bijzonder lekker, maar is volgens mijn gevoel de meest natuurlijke van de 3. Ik heb het zelf niet gemerkt, maar mijn vriendin zweert bij deze zonnebrand en zegt dat ze er mooier bruin van wordt. Gebruik code RYW10 voor korting op je aankoop bij Lois Lee.

Bikini Stress? Niet met deze tips. 

lekker company

SPF30

De verpakking is handig, duurzaam (want geen plastic)en economisch: je draait de pot open en pakt er een beetje zonnebrand met je vinger uit. Ik vind ‘m heerlijk ruiken (eucalyptus) en makkelijk uitsmeerbaar. Ook voor de kids een fijn product!

little urchin: naturel tinted sunscreen

SPF30

Via Skin District maakt ik kennis met deze van Little Urchin, ik gebruikte ‘m als dagcrème. Hij ruikt niet bijzonder lekker (ook niet vies), maar voelt zo zacht als je ‘m op je huid aanbrengt. Geeft een mooie egale tint. Gebruik code ROCKYOURWORLD voor korting op je aankoop bij Skin District. 

in 3 weken lekkerder in je vel

In mijn online insta course Meer Selfcare in 21 dagen leer je in 3 weken beter voor jezelf te zorgen via oefeningen zoals journalen, Ayurvedisch koken, mediteren, yoga en creatieve opdrachten. Heb je gedurende 21 dagen iedere dag tijd voor jezelf genomen? Dan voel je je lekkerder in je vel, beleef je meer plezier en heb je meer energie om die mooie grote dromen om te zetten in werkelijkheid.

LEES OOK