How to

Mijn favoriete inzichtkaarten

In de Selfcare Journal staat als Selfcare Tip onder Februari om inzichtkaarten te gebruiken. In iedere Moon Class maak ik gebruik van inzichtkaarten en ik ben groot fan van deze kaarten omdat ze je helpen je perspectief te flippen.

Mijn favoriete kaarten:

Alles van Kim Krans, haar Animal Spirit Deck en Tarot Deck vind ik niet alleen fantastisch mooi, maar ook heel toegankelijk. Momenteel helaas overal uitverkocht, maar we hopen ze deze maand weer binnen te krijgen.

Vragen rondom relaties? Dan zijn de Inner Compass Love Cards geschikt voor jou!

Shop de Inner Compass Love Cards hier.

Op zoek naar meer uitleg en verdieping? De teksten van The Crystal Spirits Oracle zijn echt prachtig en heel uitgebreid. De vormgeving is ietwat zweverig, maar de inhoud des te sterk. Helaas ook niet beschikbaar op dit moment 🙁

Mijn zoon Fitz (9 jaar) en ik gebruiken regelmatig de kids kaarten van Inner Compass en we vinden ze allebei leuk (ik gebruik ze ook voor mezelf), uitleg is helder en Fitz krijgt er positieve energie van.

Shop de Inner Compass Cards Kids hier. 

Luchtige Selfcare inspiratie nodig? Gebruik het Selfcare Kaartendeck van de Handcoach. Deze shop je hier. 

LEES OOK