Selfcare

Moon Magic Kit 2021 – dit zit erin

Full moon spray

Mood: Heling & Los Laten

Geur: Roos, Mandarijn, Ylang Ylang, Lavendel

Gebruik de spray of de olie blend dagelijks tot aan de nieuwe maan om je te ondersteunen in het proces van los laten en heling. Verstuif de auraspray rondom je hoofd. Adem 5 seconden in door je neus en langzaam uit door je mond. Herhaal zo vaak als nodig is. Door het inademen van de geur van etherische olie krijgen de hersenen een seintje dat alles oké is, dat werkt door in het hele lichaam en heeft een positief effect op het gevoel van wellbeing.

BENEFITS

helpt boosheid, weerstand, angst en zorgen los te laten

opent het hartchakra

vergroot zelfliefde

versterkt vrouwelijke energie

New moon spray

Mood: Droom & Manifesteer

Geur: Citrien, Zilverspar, Grapefruit, Citroen, Geranium

Gebruik de spray of de olie blend rondom de nieuwe maan fase voor extra manifestatie kracht. Verstuif de auraspray rondom je hoofd. Adem 5 seconden in door je neus en langzaam uit door je mond. Herhaal zo vaak als nodig is. Door het inademen van de geur van etherische olie krijgen de hersenen een seintje dat alles oké is, dat werkt door in het hele lichaam en heeft een positief effect op het gevoel van wellbeing.

BENEFITS

versterkt energie en wilskracht

vergroot zelfvertrouwen

helpt dromen om te zetten in actie

Full moon olie

Mood: Heling & Los Laten

Geur: Roos, Mandarijn, Ylang Ylang, Lavendel

Gebruik de spray of de olie blend dagelijks tot aan de nieuwe maan om je te ondersteunen in het proces van los laten en heling.

De olie blend gebruik je in een diffuser, in bad vermengd met een basis olie, op een watje wat je bij je draagt of voeg een paar druppels olie toe aan een bakje met heet water wat je op de verwarming zet. De olie blend gaat lang mee, per keer gebruik je slechts een paar druppels olie.

BENEFITS

helpt boosheid, weerstand, angst en zorgen los te laten

opent het hartchakra

vergroot zelfliefde

versterkt vrouwelijke energie

New moon olie

Mood: Droom & Manifesteer

Geur: Citrien, Zilverspar, Grapefruit, Citroen, Geranium

Gebruik de spray of de olie blend rondom de nieuwe maan fase voor extra manifestatie kracht. De olie blend gebruik je in een diffuser, in bad vermengd met een basis olie, op een watje wat je bij je draagt of voeg een paar druppels olie toe aan een bakje met heet water wat je op de verwarming zet. De olie blend gaat lang mee, per keer gebruik je slechts een paar druppels olie.

BENEFITS

versterkt energie en wilskracht

vergroot zelfvertrouwen

helpt dromen om te zetten in actie

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review