Selfcare

5-DAY SUMMER SELFCARE CHALLENGE

Op 21 juni begint officieel de zomer, in het engels noemen ze dit met zo’n mooi woord summer equinox. Een verandering in het seizoen voelt altijd als een nieuwe start, een mooi moment om je gezondheid weer bovenaan je prioriteitenlijstje te zetten.

Zelf voel ik op dit moment een intense vermoeidheid in mijn lijf en geest en ik weet dat ik, nu de zomer eraan komt, een stapje extra kan zetten als het gaat om selfcare (ja, ook ik heb dat nodig :)).

DOE JE MET MIJ MEE? #5daysummerselfcarechallenge #glowup

In Ayurveda relateert men de zomer aan de Pitta Dosha. Deze dosha uit balans creëert o.a.:

een overactieve mind

huiduitslag

perfectionisme

jaloezie

boosheid

veel bloedverlies tijdens de menstruatie

hormonale onbalans

dat gevoel in je buik dat er meer is, maar de vinger erop leggen is moeilijk

In deze 5-day summer Selfcare challenge wil ik je iedere dag een tip geven om deze onbalans te voorkomen of te corrigeren.

Ik weet als geen ander dat er een groot verschil is tussen WETEN wat goed voor je is en DOEN wat goed voor je is. Daarom heb ik het zo simpel mogelijk voor je gemaakt: ik ga de stappen opnemen zodat je het audio fragment kunt luisteren als je onderweg bent. Ik begrijp ook dat je het druk hebt, dus ik probeer het zo laagdrempelig en gemakkelijk mogelijk voor je te maken!

Dit zijn de thema’s.

DAG 1 – Rock Your Energy – FIND YOUR WHY

DAG 2 – Rock Your Night – GENOEG IS GENOEG

DAG 3 – Rock Your Mood – DE KRACHT VAN JE CYCLUS

DAG 4 – Rock Your Self – ZORGEN VOOR JE HART

DAG 5 – Rock Your Mind – RELEASE STRESS

De 5-day Selfcare challenge start op maandagochtend 15 juni – te gek als je ‘m samen kan doen met een vriendin! #spreadthecare #5daysummerselfcarechallenge #glowup

AANMELDEN

LEES OOK