How to

Met deze kristallen + rituelen boost je je seksleven

Seks is een vorm van loslaten, plezier, genieten en het uitwisselen van energie. Door stress, zorgen en emotionele blokkades kan het lastig te zijn je over te geven aan het moment en de ander. Seks en aanraking zijn vormen van intimiteit en verbinding die er niet alleen voor zorgen dat we een liefdevolle relatie kunnen ervaren, maar ook op andere vlakken in ons leven JOY en tevredenheid vinden.

Wanneer jij je ‘stuck’ en gestagneerd voelt is er waarschijnlijk ook in de slaapkamer minder ruimte voor plezier.

Kristallen zijn tools om jezelf in de mindset te brengen die je wilt. Daarmee helpen ze je met het doorbreken van stagnatie en negatieve energie. Uiteindelijk ben jij diegene die bepaald waar de focus op ligt, door een kristal te kiezen die past bij hetgeen jij de aandacht op wilt vestigen, help je jezelf die intentie te manifesteren.

Onderstaand vind je de kristallen die gelinkt worden aan intimiteit, liefde, passie en balans tussen geven en nemen.

Carneool

Carneool is gerelateerd aan chakra 1 (veiligheid) + 2 (genieten) en staat voor het element vuur. Hierdoor is deze steen vol power de perfecte tool om het vuur in jou, je passie op te laaien en jezelf daarmee in de mood voor intieme seks te brengen.

Rode Jaspis

Deze steen, met de kleur van bloed, brengt je terug naar jouw fundering en zet je daarmee aan om de veiligheid in jezelf op te zoeken en vanuit die stabiliteit te handelen. Niet handelen vanuit angst maar uit vertrouwen. Jezelf + de ander durven te vertrouwen is een basisvoorwaarde om je open te stellen in een relatie. Het is steen van actie, vitaliteit en leven. Vanwege deze kwaliteiten wordt Rode Jaspis aangeraden om te gebruiken in de slaapkamer:)

Rozenkwarts

Opent het hart om liefde en vertrouwen toe te laten. Met een gesloten hart kun je niet voelen. Zonder voelen zal je altijd op zoek zijn naar meer of zal seks als leeg aanvoelen.

Zo gebruik je de kristallen

Leg ze op je nachtkastje als herinnering aan de energie die je in je liefdesleven wilt brengen.

Maak van in bad gaan een ritueel door kristallen in het badwater of op de rand te leggen. Steek kaarsen aan, zet muziek op en voeg etherische olie van Ylang Ylang of Roos aan het badwater toe om het sensuele effect te versterken. Ga in bad tegenover elkaar zitten en leg, terwijl je elkaar in de ogen kijkt, een hand op het hart van de ander. Dit is een oefening uit de Tantra die wat ongemakkelijk aan kan voelen, maar wel echt effectief is. Het helpt je elkaar echt te zien.

Breng elkaar nog verder in de mood door elkaar te masseren met de Love Oil en plagend met de kristallen over het lichaam van de ander te gaan.

Je vindt een aantal van bovenstaande producten samen in de Celebrate She Box. Meer weten over liefdesrelaties? Doe mee met deze Masterclass!

 

LEES OOK