Motherhood

Celebrate She // De Moederdag Gift Guide

Een kado geven voelt altijd goed, maar deze Moederdag voelt het extra fijn om mama’s te laten weten dat je aan haar denkt. Dit zijn de kadootjes uit de RYW collectie die vertellen dat je haar waardeert en van haar houdt.

Be Love Spray // Met Rozenkwarts en Roos, beiden verbonden aan het hart en daarmee staan ze voor (zelf)liefde en verbinding. Spray op het beddengoed, in huis, op de yogamat of om je heen.

(Self) Love Set// Moeders verdienen onvoorwaardelijke liefde, ook van zichzelf. Deze kaartenset bevat 49 kaarten die diepgaande thema’s behandelen rondom relaties. Ze hebben als doel om richting te geven, zodat je liefde kunt geven en ontvangen.

Travel Set – Moon Sprays// De Full Moon Spray is een tool om verdriet los te laten zodat het hart kan helen en de New Moon Spray biedt hulp bij het waarmaken van haar dromen.

Create More Space Kit// Voor de Mama die in huis graag een rustig plekje voor zichzelf wilt creëren. Palo Santo helpt stagnerende energie in beweging te brengen, Harmonizing Room Spray bengt liefde en harmonie in een ruimte, het Himalayzout kaarsje geeft zacht licht en de Energizing Spray reinigt kristallen en ruimtes.

Connect Candle// Een kaarsje aansteken is een makkelijke manier van liefde versturen: aan jezelf EN aan een ander. En met de aankoop van deze kaars steun jij ook Because We Carry, van iedere verkochte kaars schenken we 2,5 aan Because We Carry.

Foto credits: Anita Walstra – Bakos (Studio Zilalila) en Nina van Hilst

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review