Evenementen

SELFCARE JAARPROGRAMMA – ROCK YOUR ELEMENTS

19 maart – 18 december 2020

Een exclusief jaarprogramma wat begint met een selfcare retreat op Portugal.

RUST MET EEN DIKKE VETTE HOOFDLETTER

Heb jij het idee dat je niet (meer) weet wie je bent, wat je doet en waarom? Heb je al langere tijd het gevoel dat je een verandering wilt maken, maar lukt het je (nog) niet? Ben je continu moe en onrustig?

Misschien ben je jezelf in de drukte van alledag kwijtgeraakt, heb je uit zelfbescherming ergens een afslag genomen waardoor je steeds verder bent komen te staan van jezelf, van je kernwaarden, je natuurlijke kwaliteiten. Hierdoor kan het zijn dat jouw elementen, de 5 (aarde, water, vuur, lucht en ether) waar we allemaal uit bestaan en o.a. de basis vormen van de Ayurveda, niet in evenwicht zijn waardoor jij je uit balans voelt en bijvoorbeeld kampt met een slaapstoornis, een laag zelfbeeld, vage buikpijn of een algemeen gevoel van onrust.

Ik (Hanneke) herken dat. Ik heb mezelf jarenlang zoekende gevoeld en ik heb mezelf, o.a. dankzij de elementenleer beter leren kennen waardoor er een algemeen gevoel van rust en vertrouwen over mij heen is gekomen.

Ik ben zelfs zo enthousiast geworden over de elementen dat ik de leer ben gaan bestuderen, eerst in de vorm van Chinese Medicine en daarna in de vorm van Ayurveda. Vervolgens heb ik hier tools voor bedacht die ik via Rock Your World uitleg aan duizenden mensen per dag. Dagelijks spelen deze elementen een belangrijke rol in mijn en jouw leven.

ROCK YOUR ELEMENTS helpt je om met de kennis van de 5 elementen thuis te komen bij jezelf. Resultaat: meer zelfliefde, vertrouwen, energie, innerlijke rust, hormonale balans en een goede nachtrust.

We starten met het selfcare retreat waar je eindelijk de rust en stilte vindt die je zo hard nodig hebt.  Hier laad je je batterij op een duurzaam niveau op, ruim je emotionele ballast op en ga je als een rijker mens naar huis gaat.

Hier vind je alle aanvullende informatie over het selfcare retreat. 

En dan?

Na het retreat ontvang je iedere maand een e-mail met daarin informatie over de energie van de maand en welke invloed deze op jou heeft, deze maak ik voor iedere deelnemer persoonlijk. Uiteraard mag je mij hierna een e-mail sturen of bellen als je vragen hebt.

3 DAY-RETREATS in Nederland

Ieder seizoen is verbonden met een element. Om je lekker te (blijven) voelen is het daarom belangrijk om je voeding en lifestyle aan te passen aan het betreffende seizoen. Daarnaast heeft je lijf veel baat bij elementen yoga. Deze vorm van yoga richt zich op de meridianen en elementen yogadocent Neel van Leeuwen maakt per seizoen een les die de betreffende meridianen verzorgt. Daarmee help je je lijf balans te houden en verminder je fysieke en mentale klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn. Ieder DAY-RETREAT start met ene yogales van Neel, daarna geef ik een masterclass met daarin food&lifestyle tips per seizoen en nodig ik een gastspreker uit (denk aan een ademtherapeut, een familieopstelling etc.) zodat je nog meer inzicht krijgt in wie je bent en hoe je jouw elementen verzorgd.

Data en tijden DAY-RETREATS – ROCK YOUR ELEMENTS

12 juni (onder voorbehoud) 10:00 – 16:00 uur: Zomer, het hart en de dunne darm.

25 september (onder voorbehoud) 10:00 – 16:00 uur: – Herfst, de longen en de dikke darm. 

18 december (onder voorbehoud)10:00 – 16:00 uur – Winter, de nieren en de blaas

De DAY-RETREATS zijn binnenkort ook los te boeken voor 179,- per stuk (inclusief lunch)

Locatie

Amsterdam of Haarlem (volgt)

Prijs

Het jaarprogramma is 2100,- excl. BTW. Na je aanbetaling ontvang je een restfactuur die je per kwartaal of in 1 keer betaalt. De aanbetaling doe je hier. 

Vragen?

Aarzel niet contact met mij op te nemen: hanneke@rockyourworld.nl.

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review