Evenementen

RYW SELFCARE RETREAT – ROCK YOUR ELEMENTS

5 – 10 november 2020 Burgau, Algarve

Een exclusief 5-daags retreat (er is plek voor 7 vrouwen!) in een kleine boutique villa aan de kust van het prachtige Portugal.

RUST MET EEN DIKKE VETTE HOOFDLETTER

Heb jij het idee dat je niet (meer) weet wie je bent, wat je doet en waarom? Heb je al langere tijd het gevoel dat je een verandering wilt maken, maar lukt het je (nog) niet? Ben je continu moe en onrustig?

Misschien ben je jezelf in de drukte van alledag kwijtgeraakt, heb je uit zelfbescherming ergens een afslag genomen waardoor je steeds verder bent komen te staan van jezelf, van je kernwaarden, je natuurlijke kwaliteiten. Hierdoor kan het zijn dat jouw elementen, de 5 (aarde, water, vuur, lucht en ether) waar we allemaal uit bestaan en o.a. de basis vormen van de Ayurveda, niet in evenwicht zijn waardoor jij je uit balans voelt en bijvoorbeeld kampt met een slaapstoornis, een laag zelfbeeld, vage buikpijn of een algemeen gevoel van onrust.

Ik (Hanneke) herken dat. Ik heb mezelf jarenlang zoekende gevoeld en ik heb mezelf, o.a. dankzij de elementenleer beter leren kennen waardoor er een algemeen gevoel van rust en vertrouwen over mij heen is gekomen.

Ik ben zelfs zo enthousiast geworden over de elementen dat ik de leer ben gaan bestuderen, eerst in de vorm van Chinese Medicine en daarna in de vorm van Ayurveda. Vervolgens heb ik hier tools voor bedacht die ik via Rock Your World uitleg aan duizenden mensen per dag. Dagelijks spelen deze elementen een belangrijke rol in mijn en jouw leven.

ROCK YOUR ELEMENTS helpt je om met de kennis van de 5 elementen thuis te komen bij jezelf. Resultaat: meer zelfliefde, vertrouwen, energie, innerlijke rust, hormonale balans en een goede nachtrust.

Tijdens het retreat geef je jezelf (eindelijk) de rust en stilte waardoor je dieper in jezelf kunt duiken om daar de antwoorden te vinden die je zoekt of hetgeen je juist blokkeert. Hier laad je je batterij op een duurzaam niveau op, ruim je emotionele ballast op waardoor je als een rijker mens naar huis gaat.

De 5 dagen in een notendop: veel selfcare time, massage, 1 op 1 coaching met mij (is Hanneke ;)), meditatie, yoga, heerlijk eten, surfen (als je wilt) en 4 XL 5 Elements Masterclasses door mij.

DE LOCATIE

De villa bevindt zich net buiten het kleine vissersdorpje Burgau en een wit zandstrand vind je op loopafstand. In de villa heb je een aparte kamer en eigen badkamer. Klik hier om een indruk te krijgen van de villa.

HET PROGRAMMA

Het kan zijn dat ik het programma nog iets aanpas, het is altijd mogelijk om onderdelen over te slaan als dat beter voor je voelt. Yoga ervaring is geen must.

Donderdag 5 november

11:00 uur aankomst villa

12:00 uur lunch

15:00 uur introductie

16:30 uur yin yoga

18:00 uur diner

19:00 uur selfcare time

Vrijdag 6 november

8:00 uur energizing yoga

9:30 uur ontbijt

11:00 uur masterclass 1, kapha dosha: aarde + water (chakra 1 + 2)

13:00 uur lunch

16:30 uur slow down yoga

18:00 uur diner

19:30 uur meditatie voor kapha dosha

Zaterdag 6 november

8:00 uur energizing yoga

9:30 uur ontbijt

11:00 uur masterclass 2, pitta dosha: water+ vuur(chakra 3+4)

13:00 uur lunch

16:30 uur slow down yoga

18:00 uur diner

19:30 uur meditatie voor pitta dosha

Zondag 7 november 

8:00 uur energizing yoga

9:30 uur ontbijt

11:00 uur masterclass 3, vata dosha: lucht + ether (chakra 5+6+7)

13:00 uur lunch

16:30 uur slow down yoga

18:00 uur diner

19:30 uur meditatie voor vata dosha

Maandag 8 november

8:00 uur energizing yoga

9:30 uur ontbijt

11:00 uur masterclass 4, Laatste Kwartier + Nieuwe Maan 

13:00 uur lunch

16:30 uur slow down yoga

18:00 uur diner

19:30 uur Nieuwe Maan meditatie + afsluiting

Dinsdag 9 november

7:00 uur ontbijt & check-out

Prijs – mogelijkheid om in termijnen te betalen

Tijdens dit retreat heb je een privé kamer en badkamer in de villa. Voor 1650 euro heb jij een all inclusive retreat met masterclasses (4x) en 1 op 1 coachingssessie (1x) van Hanneke, yogalessen, heerlijke + versbereide maaltijden, massage, transfer van en naar de villa en een uitgebreide uitgeschreven geboortehoroscoop.

Om je deelname te bevestigen, betaal je hier je aanbetaling (300 euro), voor het resterende bedrag ontvang je een factuur. Deze mag je in 1x betalen of in delen. Liever eerst contact? Stuur een mail naar hanneke@rockyourworld.nl. Let op! Mocht je onverhoopt niet kunnen komen? Je aanbetaling is niet refundable.

Een geboortehoroscoop? 

Jazeker! Je geboortehoroscoop geeft mij en jou informatie over de elementen die jij van nature in je hebt en welke je aandacht mag geven om in balans te komen en blijven. Het is een tool om te (her)ontdekken wie jij bent en waar jouw sterktes liggen. Dit geeft je helderheid en inzicht in jezelf.

Over mij

Van jongs af aan ben ik al bezig met ondernemen, na mijn studie en 5 bevlogen jaren als TV producer, richtte ik Beter&Leuk op. Ondanks het succes bleef de onrust in de jungle tussen werk en privé. Alle ballen in de lucht houden werd teveel.

Het roer ging om en ik ontdekte Ayurveda, vanaf 2015 ben ik mij gaan specialiseren in deze wetenschap van het leven. Ik volgde een 2-jarige opleiding tot Ayurvedisch therapeut en deed extra (Ayurvedische) modules (waaronder Ayurveda&kinderen, Ayurveda & de vrouw, Marma therapie), reiki, TCM en astrologie . De afgelopen jaren heb ik mijn intuïtieve talent ontwikkeld en ben ik dagelijks bezig met mijn missie: vrouwen inspireren beter voor zichzelf te zorgen en, in groepsverband, zichzelf te begrijpen. Dit doe ik o.a. door selfcare tools zoals kristallen en etherische olie aan te bieden.

Iedere dag studeer ik en verdiep ik mezelf. Ik ben heel erg trots dat ik verschillende stromingen heb weten te combineren en vertalen in allround handvaten voor jou.

Stuur mij een mail voor meer info: hanneke@rockyourworld.nl of boek hier direct je plek.

Overige info 

De prijs is exclusief vliegtickets en annuleringsverzekering. Je vlucht boek je via Transavia. Vlieg vanaf Rotterdam naar Faro.

In november is het rond de 19 graden in Portugal, ‘s ochtends en ‘s avonds kan het koud zijn, neem lekker warme truien + sokken dan ook zeker mee (naast je bikini en lentekleding). Handdoeken zijn uiteraard aanwezig.

Ik neem een aantal van mijn favoriete boeken mee, neem zelf ook leesvoer mee! Neem ook een waterfles, pen en notitieboekje mee.

Alle maaltijden worden vers bereid in de villa en zijn plantbased.

LEES OOK