How to

Where focus goes, energy flows: dit is de belangrijkste meditatie van het jaar (ook als je niet van mediteren houdt)

Vandaag is de kortste dag van het jaar en de start van de winter. Vandaag is een dag om stil te staan bij wat er is om daarna vooruit te gaan.

Lees hier de Ayurvedische tips voor dit seizoen.

Zoals ik in de Selfcare Journal al schrijf: de Winter staat voor reflectie, naar binnen keren. Er is volop YIN energie aanwezig, dat maakt het, als je ernaar luistert, makkelijker om rust te nemen en jezelf te onderzoeken. Jezelf kennen is 1 van de pijlers voor het verkrijgen van innerpeace. Hoe beter je jezelf kent, hoe minder je hoeft vast te houden aan behoeften die je helemaal niet nodig hebt, zoals perfectionisme en controle. En als deze twee hardnekkige behoeften wegvallen, zul je merken dat er veel meer flow in je leven komt. Stel je eens voor dat je niet meer onnodig veel energie kwijt bent aan irritatie richting je geliefden, collega’s of jezelf.

Wens jij meer rust of energie voor 2020? Voel jij dat het tijd is voor jou? Luister onderstaand geluidsfragment en maak die verandering.

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review