Selfcare

Volle Maan in Stier – Van fouten maken kun je leren (bang zijn hoeft dus niet :))

Om me heen zag ik afgelopen week vrouwen worstelen (inclusief ikzelf) met te lang door willen gaan. Toch nog even dit doen voordat ik……Vaak stellen we onszelf onbewust allerlei voorwaardes voordat we ons zelf toestaan om te rusten. Gek eigenlijk dat er zoveel toestemming nodig is voordat we het rustig aan doen.

Hoe zit dat bij jou? Gun jij jezelf oprechte ME-TIME? Kan jij zonder schuldgevoel voor je uit staren, een boek lezen of sta je jezelf pas rust toe wanneer het huis helemaal aan kant is en de to-do-list afgevinkt?

Het is interessant om deze Volle Maan stil te staan bij hoe jij reageert op rust, op niets doen. Vaak vinden we niets doen eng omdat er dan bepaalde gevoelens boven komen en dus saboteren we onszelf en leiden we onszelf af met allerlei excuses.  Denk terug aan de afgelopen paar weken en beantwoord onderstaande vragen (schrijf de antwoorden op, dat heeft een krachtiger effect!):

hoe vaak heb je iets gedaan wat geen doel diende?

wanneer voelde je je vermoeid, maar heb je dat gevoel genegeerd?

op welke plek sta jijzelf op jouw prioriteitenlijst?

Lees je antwoorden rustig door.

Beantwoord dan de volgende vragen:

hoe belangrijk vind jij jezelf?

hoeveel waarde hecht jij aan jouw kwaliteiten?

heb je door wat je met jouw kwaliteiten voor een ander kunt betekenen?

Die onrust die er afgelopen week wellicht was heeft een reden. Het is een signaal dat jij een verandering mag maken. Die verandering helpt je om te groeien. Groei is een natuurlijk proces, als mens willen we vooruit gaan. En als JIJ vooruit gaat, kan je ook een ander helpen om vooruit te gaan. Schorpioen, het huidige teken waar de Zon in staat, staat voor transformatie. Stier, het teken waar de Maan dinsdag in staat, staat voor veiligheid, gronding en verzorging. Deze twee krachten samen maken dat de energie van nu je helpt om uit je comfortzone te stappen om de volgende stap te zetten. Om uit je comfortzone te stappen is het belangrijk dat je fouten durft te maken. We maken allemaal fouten en het is een manier van leren. Zeggen we ook niet tegen onze kinderen, van fouten maken kun je leren? Als ons gevoel van eigenwaarde laag is, willen we onszelf echter behoeden van het maken van fouten. Een misser betekent namelijk afwijzing van jezelf, je doet iets niet goed. Er kunnen gedachtes ontstaan als: zie je wel, ik zei toch dat, ik kan niet…..

Allemaal overtuigingen die je in de weg staan om te groeien.

Maar wat kan je dan doen om die overtuigingen op te ruimen?

Plan deze dinsdagavond een over de top selfcare avond en doe alleen maar dingen waar jij blij van wordt. Stier is het teken van verzorging en Stierenenergie houdt van alles wat de zintuigen prikkelt: lekker eten, mooie bloemen, fijne geuren en stoffen etc. Jezelf toestaan om deze verzorging te ontvangen is een ZEER belangrijk aspect van gronden en je eigenwaarde versterken (deze zijn direct aan elkaar gekoppeld). Vanuit deze sterke eigenwaarde voel jij genoeg durf om in te tunen op je creatieve energie, je intuïtie en heb je de kracht om vanuit hier te manoeuvreren, te creëren. Dit is flow of life en hiermee leef je in een mindset van overvloed. Overvloed op ALLE vlakken: tijd, geld, ruimte, liefde, etc. Hiermee veranderen je woorden vanzelf in: IK KAN, IK BEN GENOEG, ALLES IS MOGELIJK……

Deze  krachtige Volle Maan is het mogelijk om je mindset te transformeren om je volledig veilig bij jezelf te gaan voelen en zo je volste potentieel te leven. Het leven van je volste potentieel geeft een diep gevoel van tevredenheid en geluk.

Integreer kleine ezelsbruggetjes in de vorm van selfcare tools in je dag om jezelf continu te herinneren aan die mindset van overvloed.

Verbind je aan een geur: draag dat ene parfum waar je zo blij van wordt, begin en eindig je dag met de Be Love Aura Spray om jezelf te herinneren aan de liefde voor jezelf en je zelfvertrouwen te vergroten.

Draag een kristal bij je wat staat voor kracht, overvloed en vertrouwen. Roze opaal is een kristal wat past bij de energie van de komende Volle Maan en helpt met het helen van je hart. Hij vult je hart met liefde, vrede en maakt ruimte voor de liefde van anderen.

Shop Roze Opaal hier. 

Brand dagelijks een kaars om jezelf te herinneren aan de connectie met jezelf. Zeker in de herfst is kaarslicht een hele mooie manier van verzachting. Kaarslicht haalt overal de scherpe randjes vanaf en staat voor rust, cocoonen en naar binnen keren.

Wist je dat wij een geurkaars in ons assortiment hebben? De CONNECT INTENTION CANDLE bevat ylang ylang, een geur die staat voor het openen van je hart en het versterken van je vrouwelijkheid. In de kaars vind je Roze Toermalijn en Bergkristal. Iedere keer als je de kaars aansteekt vul je de kristallen met jouw intentie, nadat de kaars is opgebrand draag je de kristallen bij je of maak je er een sieraad van.

 

 

 

 

LEES OOK