Astrologie

Release & Restore: Selfcare Tools voor Volle Maan in Vissen

Aanstaande woensdag is de Maan op haar volst en staat ze in het dromerige, intuïtieve Vissen.

De energie van deze Volle Maan is die van rust. Die kunnen we best gebruiken, toch :)?

Rust ontstaat in duidelijk weten waar je heen wilt. De kunst is om je  gedachten zo te filteren dat duidelijk wordt welke dromen je hebt, welke echt zijn en welke er op dit moment wat minder toe doen.

De combinatie van Vissen (element water) en Maagd  (element aarde) geeft de mogelijkheid tot persoonlijke groei. Het is een moment om ideeën vorm te geven en verandering, waar nodig, aan te brengen.

Net zoals de bomen hun blaadjes laten vallen, mag jij nu ook los laten wat je niet meer nodig hebt, zodat je energie overhoudt om je te focussen op datgene je wilt bereiken.

Klaar voor rust? Dit zijn de selfcare tools die je hierbij kunt gebruiken:

1. Amethist kalmeert het zenuwstelsel en je mind waardoor ruis wegvalt en je je innerlijke stem (ja, die heb jij ook :)) hoort. Amethist is je reminder om het rustiger aan te doen en te luisteren. Amethist vind je als elixir in onze Be Calm Spray.

 

2. Labradoriet. Met de Zon in Maagd (welke geregeerd wordt door planeet Mercurius, die van communicatie en je mind) en de transitie van Zomer naar Herfst kan het zijn dat de gedachtes in je hoofd maar blijven rondtollen. Labradoriet vergroot je intuïtie en helpt je te zien wat er echt toe doet. Plaats deze Labradoriet steen onder je kussen om inzichten te krijgen in je dromen of houd ‘m vast wanneer je in meditatie zit.

3. Een kaart trekken uit een kaartendek is een manier om toegang te krijgen tot je intuïtie. En het is zo laagdrempelig! Het enige wat je hoeft te doen is open staan om de boodschap te ontvangen.Adem een paar keer diep in en uit voordat je een kaart trekt en stel jezelf in gedachten dan een vraag. De Be Calm Aura Spray helpt je om je intuïtie nog verder te openen.

4. Kom erachter in welk huis Vissen staat in jouw geboorte horoscoop. Een huis staat voor een onderdeel van je leven en geeft inzicht in waar jij op dit moment in jouw leven focus op kunt leggen. Het effect van Volle Maan in Vissen voel je het meest in het huis of de huizen waar Vissen staat. In deze laagdrempelige en zeer betaalbare masterclass gaan we dit samen doen.

LEES OOK