How to

Wat is de invloed van Nieuwe Maan in jouw sterrenbeeld?

Heeft de Nieuwe Maan extra invloed op mij als mijn sterrenbeeld Leeuw is? Deze vraag staat met stip bovenaan de meestgestelde vragen lijst en het antwoord is JA! 

Mensen met hun Zon in Leeuw zijn goede leiders, charmant en hebben gevoel voor humor. Ze houden ervan om gezien te worden, waardering te krijgen. Ik heb de ervaring dat Leeuwen die zichzelf niet zien en/of hun eigen kwaliteiten niet benutten onrustig zijn. Hun natuurlijke vuur energie kan dan te ver naar binnen slaan en ze kunnen daarmee zo kritisch naar zichzelf kijken dat ze bepaalde stappen voorwaarts niet meer nemen uit angst het verkeerd te doen of gekwetst te worden.

Heb jij je Zon in Leeuw? Zoek dan via astro-charts.com uit in welk huis deze staat. De thematiek van dit huis geeft informatie over het vlak in je leven waar je op dit moment de focus mag leggen voor het vinden van antwoorden.

Een voorbeeld: als jouw Zon in je zevende huis valt, die van relaties, kan het zijn dat je deze dagen extra voelt rondom dit thema en kan je hier aandacht naartoe brengen voor het vinden van antwoorden of om die stap te nemen waar je al zo lang over twijfelt.

Hoewel mensen met hun Zon in Leeuw de Nieuwe Maan energie nu duidelijker voelen, is het ook voor jou interessant om te zien op welke plek in jouw geboortehoroscoop Leeuw staat. En in welk huis deze valt.

Volg je me nog of heb je meer hulp nodig? Als je vanavond een product bij ons besteld en in het opmerkingen veld je geboortedatum + tijd + plaats vermeld stuur ik je morgen per mail meer info over in welk huis + planeet Leeuw valt in jouw geboortehoroscoop. 

De energie van de Nieuwe Maan is voor ons allemaal voelbaar. Je kunt je bijvoorbeeld op dit moment extra moe voelen, een teken dat je je agenda zo leeg mogelijk mag maken en het heel rustig aan mag doen. Probeer deze dagen extra selfcare tijd in te plannen. Ga schrijven om contact te maken met je intuïtie of ga schilderen (art therapy!) om je onderbewuste naar boven te laten komen. Ik kreeg via insta de vraag hoe je je hart opent en je Nieuwe Maan intenties helder krijgt. Mijn antwoord is: reserveer tijd en  creëer de juiste sfeer. Echt. Zet muziek op, pak je kleurpotloden of waterverf, steek de kaarsen aan, zoek een paar kristallen uit, spray Be Love Spray om je hart te openen en GA HET GEWOON DOEN: ga schrijven, schilderen, mediteren en/of yoga-en. Iedere beweging die je maakt helpt je om een stap verder te komen. Hier lees je meer tips die je helpen je intuïtie te openen.

Meer leren over astrologie + je eigen geboortehoroscoop ontcijferen? Lees dan dit boek! Ben je een Maan Newbee, maar wel nieuwsgierig naar wat leven volgens het ritme van de Maan voor jouw gevoel van well-being kan betekenen? ln deze e-guide heb ik de basis principes voor je op een rij gezet!

LEES OOK