Evenementen

Wat je handen je allemaal te vertellen hebben

Je hebt het mensen vast weleens horen zeggen: ‘Ik ben helemaal in mijn element!’. Wat ze bedoelen is dat ze lekker in de flow zitten, op hun gemak zijn en zich comfortabel voelen. Een fijn gevoel. 

Ken jij dit gevoel al? Weet je wat belangrijk voor je is en waar je talenten liggen? Weet je hoe je écht goed voor jezelf kunt zorgen? Er zijn veel manieren om erachter te komen waar jouw soul purpose ligt en één daarvan is het lezen van je handen. Ik liet onlangs een handanalyse doen bij Melissa van De Handcoach en geloof me: dat was magisch. De unieke structuur van jouw handen en vingers vertelt bijvoorbeeld over welk element er in hen schuilt.

Huidpatronen & je linker- en rechterhand

Wist je dat er vier verschillende huidpatronen bestaan? Elk type is verbonden aan een bepaald element: aarde, lucht, water of vuur. Je linkerhand is jouw persoonlijke hand. Deze hand geeft je verlangens weer en laat zien wie je werkelijk bent. Je rechterhand daarentegen, geeft weer hoe je de buitenwereld tegemoet treedt. Bovendien vormt je rechterhand de eerste indruk naar mensen om je heen. Hoe interessant!

Foto: Jesje Veling Photography


Leer alles over je handen tijdens deze workshop

Nog veel meer over wat je handen je te vertellen hebben leer je in onze One Day Workshop in samenwerking met Melissa Kamstra van De Handcoach. In 1 volledig verzorgde dag leer je hoe jij in verbinding komt met de elementen die jij van nature in je hebt en hoe deze bijdragen tot het onderhouden van een gezonde relatie met jezelf. Het programma én het menu (healthy lunch en snacks van Lavinia Cooks) zijn die dag bovendien helemaal afgestemd op de elementen. En… je krijgt een fijne goodiebag (t.w.v. 75 euro) mee naar huis! De workshop vindt plaats op vrijdag 5 juli in Haarlem.

Het programma van de One Day Workshop op 5 juli: 

9:30 – 10:00 uur  Ontvangst met chaga lattes en kruidenthee
10:00 – 12:00 uur Deel 1 (door Melissa) : Welke elementen zitten in jouw hand?
12:00 – 13:00 uur  Uitgebreide Vegan Lunch
13:00 – 15:00 uur Deel 2 (door Hanneke en Melissa) : Hoe integreer je de elementen in jouw dagelijkse leven?
15:00 – 17:00 uur Afsluitend Nieuwe Maan ritueel in de buitenlucht

Datum: vrijdag 5 juli 2019
Locatie: Haarlem
Na aankoop van deze workshop ontvang je binnen een week een bevestigingsmail.

Wil je ook weten hoe je in de flow kunt komen en in verbinding komt met de elementen die je van nature in je hebt?  DE ALLERLAATSTE TICKETS SCOOR JE HIER!

[mailmunch-form id=”615805″]

Foto’s: Jesje Veling Photography

LEES OOK