Selfcare

Dít zit er precies in de Rock Your Energy Be Fresh spray

We krijgen regelmatig de vraag; wat zit er nou precies in jullie oliën & sprays? Nu weten jullie vast al dat alle ingrediënten 100 procent natuurlijk zijn (en wat betreft de ingrediëntendeclaratie op onze verpakkingen geldt: what you see is what you get), we vertellen je gráág wat de precieze werking is van ieder ingrediënt.

Benieuwd wat er in de Rock Your Self Be Love auraspray zit? Ook dat schreven we helemaal uit.

De Rock Your Energy spray geeft je een opfrisbeurt 2.0. Voor als je toe bent aan een flinke boost! De spray bevat échte bergkristallen, zorgt voor een licht gevoel, lost knelpunten op en laat de energie weer stromen. Kortom: dé spray voor net beetje frisse energie. Dit maakt de spray heel geschikt om op een drukke dag, tussen afspraken door, te gebruiken.

Bergkristal

Bergkristal reinigt en versterkt je intuïtie. De kristal staat ook voor helderheid en focus. Deze heldere healer resoneert met alle chakras en zorgt zo voor balans.

Rozemarijn
Dit krachtige kruid geeft energie en verwarmt je soul. Rozemarijn geeft innerlijke kracht en versterkt je wilskracht. Daarnaast ondersteunt rozemarijn de werking van de lever en de galblaas.

Kamfer

Kamfer helpt tegen vergeetachtigheid en helpt een suf hoofd weer fris te maken (dag vermoeidheid). Bovendien helpt kamfer om slijm in je luchtwegen te verdrijven; handig bij verkoudheid.

Chempaka

Chempaka-olie, ook wel bekend als frangipani-olie, heeft een verrukkelijke geur en is afkomstig van de bloemen van de magnolia. De geur heeft een verfrissende werking op je geest en maakt vrolijk (want: supervrouwelijk en exotisch). Heeft ook een balancerende werking en helpt tegen angsten.

Lavendel

Lavendel werkt kalmerend, verzachtend en helpt bij depressieve gevoelens. Lavendel wordt al duizenden jaren ingezet om z’n rustgevende werking.

Kruidnagel

Kruidnagel heeft een stimulerende en antibacteriële werking. Het versterkt de zelfhelende krachten van je lichaam en je gevoel van eigenwaarde.

Patchouli

Patchouli werkt sterk aardend (vooral op je wortelchakra). De olie uit patchouli heeft bovendien een stimulerende werking, werkt ontspannend en gaat stress tegen. Hallo nieuwe energie!

In de Get Power Kit zit een Rock Your Energy Be Fresh auraspray (50 ml), keep your focus roller (10 ml) en een ruwe bergkristal. Shop de set hier: 

rockyourenergy-rockyourworld

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review