Selfcare

Deze kristallen zorgen voor een goede sfeer in huis

Ik draag kristallen heel graag dicht bij me: ze geven me steun en energie. Maar wist je dat kristallen ook een enorm positieve uitwerking hebben op de sfeer in huis? Start crystallising your life! 

En het leuke is: edelstenen kun je eindeloos stylen in je interieur. Leg bijvoorbeeld een ruwe amethist op je nachtkastje om rustig te kunnen slapen, of een rozenkwarts onder je kussen voor rustige dromen. Leg een kristal op je dressoir, in een mooi glazen doosje of in de hoek van je (woon) kamer. Een hoek van een ruimte heeft een lagere energievibratie; juist door er een kristal te plaatsen, verhoog je de energie.

Ook onze Harmonising Room Spray helpt de sfeer in huis te verhogen. De oliën in deze blend brengen rust, vergroten de liefde in huis en versterken het vertrouwen in elkaar.

Rock Your Home harmonising room spray: 

HarmonisingRoomSpray-RockYourWorld

Op gevoel

Je kunt kristallen áltijd op gevoel in bepaalde ruimtes van je huis neerleggen. Weet je niet zo goed waar? Begin simpelweg met het neerleggen van kristallen op mooie plekken (daar waar je normaal gesproken een plant of een mooie kaars neer zou zetten). Onthoud wel dat felgekleurde kristallen hun kleur een beetje kunnen verliezen als je ze in direct zonlicht plaatst.

CRYSTALLISE YOUR LIFE 

Elke kristal heeft weer zijn eigen trillingsfrequentie, ofwel energie. Dit zijn mijn favoriete kristallen voor verschillende ruimtes in mijn huis. Hiermee creëer ik de ideale balans door de verschillende energieën in huis te harmoniseren.

1. In je slaapkamer

Slaap je onrustig of heb je vaak last van nachtmerries? Amethist, zwarte tourmalijn, celestien en rozenkwarts helpen je beter te slapen. Amethist versterkt de connectie met je intuïtie, helpt je naar binnen te keren en de steen helpt bij het creëren van een rustige, warme sfeer. Precies wat je wil in je slaapkamer. Zwarte tourmalijn werkt aardend en beschermt je energie. Celestien kalmeer stress en bezorgdheid en versterkt net als amethist de connectie met je intuïtie. Rozenkwarts is de steen der liefde en heeft een ontspannende, verzachtende werking. Leg ‘m op je nachtkastje of houd ‘s nachts een rozenkwarts vast in je hand.


kristallen-RockYourWorld

2. In je keuken

Kristallen in je keuken helpen je bij het maken van gezonde keuzes. Bovendien geven de juiste kristallen je wilskracht. Amethist, bergkristal, seleniet en shungite helpen je hierbij. Shungite heeft bovendien een ontgiftende werking en beschermt je tegen negatieve energieën van buitenaf.

3. In je woonkamer

Amethist, rozenkwarts en bergkristal samen vormen de zogenaamde ‘gouden driehoek‘. De stenen versterken elkaar en zorgen voor harmonie in het hele huis en een liefdevolle sfeer. Shop hier de Be Comfy Rocks hier: een set van amethist, rozenkwarts en bergkristal. 

kristallen-rockyourworld

4. In je badkamer

Celestien, blauwe calciet en fluoriet staan voor selfcare en een goede gezondheid. Blauwe en groene kristallen helpen je om je badkamer om te toveren tot een ontspannen ruimte.

5. In de kinderkamer

Slaapt je kindje onrustig? Heeft hij of zij regelmatig last van nachtmerries? Tip: leg een amethist onder het kussen van je kindje of zet een amethist lichtje op het nachtkastje van je kind.

In Rock Your Crystals vind je nog veel meer informatie over kristallen.

HEADERFOTO CHARLOTTE TE WIERIK

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review