How to

4x zo gebruik je de Full Moon Oil

De volle maan fase symboliseert het einde van een cyclus, een tijd waarin de energie hoog is en gevoelens een hoogtepunt bereiken. Om je te helpen emoties zoals boosheid, angst en bezorgdheid los te laten, ontwikkelden we een speciale essentiële olie blend. 

De zwoele combinatie van ylang ylang, roos, mandarijn en lavendel versterken je vrouwelijke energie en openen het hartchakra waardoor emoties zoals boosheid, angst en bezorgdheid los gelaten kunnen worden en er meer ruimte ontstaat voor innerlijke rust en zelfliefde. Je kunt de Full Moon Spray en Full Moon Oil op verschillende manieren gebruiken. De spray kun je over je hoofd verstuiven of in de hoeken van je kamer sprayen (op beide manieren helpt het helen & oude energie los te laten).

Meer leren over de Maan en welk effect haar energie op jou heeft? Ontdek: de Moon Club XL. 

4 fijne manieren om de Full Moon Oil te gebruiken: 

1. verspreid de olie via een diffuser

Voeg een paar druppels olie toe aan een bakje met heet water wat je op je verwarming zet. De diffuser blend gaat lang mee, per keer gebruik je slechts een paar druppels olie. Gebruik de blend iedere dag rondom de volle maan periode. Het voordeel van de olie verspreiden via een diffuser is dat de positieve eigenschappen van de oliën langer doorwerken (langer dan wanneer je een spray bv. over je hoofd verstuift).

2. ga ermee in bad

Vermeng een paar druppels Full Moon Oil met een flinke scheut basisolie (bijvoorbeeld zoete amandelolie of jojoba-olie). Amandelolie is verzachtend en ontspannend voor je huid en ideaal als je een droge huid hebt. Jojoba-olie werkt verkoelend en tegelijkertijd huidverstevigend (ook ideaal na de zwangerschap).

3. Of… draag ‘m de hele dag bij je♥

Draag de Full Moon Oil de hele dag met je mee en verspreid 1 tot 2 druppels olie op een wattenschijfje. Stop ‘m in je bh en geniet.

4. Smeer er je voeten mee in 

Vermeng de Full Moon Oil met een basisolie (zoals amandelolie, sesamolie of jojoba-olie) en geef je voeten een fijne, helende massage.

We krijgen regelmatig de vraag; wat zit er nou precies in jullie oliën & sprays? Nu weten jullie vast al dat alle ingrediënten 100 procent natuurlijk zijn (en wat betreft de ingrediëntendeclaratie op onze verpakkingen geldt: what you see is what you get), we vertellen je gráág wat de precieze werking is van ieder ingrediënt.

full moon kit

Dit zijn de ingrediënten van de Full Moon Spray én de Full Moon Oil: 

Roos

Essentiële oliën uit roos geven energie en rust. Zorgt voor balans en werkt op het hartchakra. Rozenolie helpt ook bij depressie en angstgedachten.

Mandarijn

De oliën uit mandarijn brengen je in contact met het kind in jezelf. De geur van mandarijn helpt je om het leven lichter te zien, niet alles zo serieus te nemen. Ook een goede olie voor kinderen.

Ylang Ylang

Ylang ylang helpt je vrouwelijkheid en sensualiteit te versterken. De geur geeft vertrouwen en zorgt voor een geborgen gevoel. Voel je je angstig of gestresst? Ook daarbij kan ylang ylang je helpen.

Lavendel

Lavendel werkt kalmerend, verzachtend en helpt bij depressieve gevoelens. Lavendel wordt al duizenden jaren ingezet om z’n rustgevende werking.

Je shopt de Full Moon Oil hier en de Full Moon spray hier.

Ook meer leren over kristallen?

In het boek Rock Your Crystals vertelt Hanneke van Rock Your World haar persoonlijke verhaal vertelt (hoe ze van onrustig naar zen is gegaan), de werking van 50 kristallen beschrijft én vertelt hoe je deze beauties in kunt zetten als selfcare tool in je dagelijkse leven.

LEES OOK