Selfcare

Dít zit er precies in de Rock Your Self Be Love spray

We krijgen regelmatig de vraag; wat zit er nou precies in jullie oliën & sprays? Nu weten jullie vast al dat alle ingrediënten 100 procent natuurlijk zijn (en wat betreft de ingrediëntendeclaratie op onze verpakkingen geldt: what you see is what you get), we vertellen je gráág wat de precieze werking is van ieder ingrediënt.

Lees ook: deze 3 kristallen versterken jouw kern. 

We beginnen met de populaire Be Love auraspray. De Be Love focust op het hart en helpt deze te openen: voelen wat of wie bij je past en waar je blij van wordt. De spray helpt je keuzes te maken vanuit een diep vertrouwen en helpt je grenzen met zachtheid te bewaken.

Rozenkwarts

Ehm, zit er rozenkwarts (ofwel kristal) ín de spray? Yes. Onze aurasprays zijn infused met kristallen. Rozenkwarts versterkt zelfliefde en brengt emotionele balans.

Rozenhout

Rozenhoutolie kalmeert de zenuwen en heeft een verzachtende, kalmerende en ontspannende werking. De olie helpt bij depressiviteit, angst, stress en vermoeidheid.

Geranium

Geraniumolie heeft een genezende en rustgevende werking. Het werkt ontspannend en opwekkend, en helpt daarmee ook bij vermoeidheidsklachten. Geranium beschermt ook tegen negatieve gedachten.

Bergamot reggio

Bergamot geeft mentale kracht en energie. De olie werkt kalmerend, troostend, ontspannend en maakt vrolijk. Even niet in balans? Bergamot helpt je kracht te geven om je stabiliteit weer terug te vinden.

Mimosa

Mimosa helpt je om te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Goed voor mensen die (vaak) te streng zijn voor zichzelf. Helpt bij overgevoeligheid, depressies, angst, verdriet, vermoeidheid en stress.

Roos

Essentiële oliën uit roos geven energie en rust. Zorgt voor balans en werkt op het hartchakra. Rozenolie helpt ook bij depressie en angstgedachten.

Lavendin

Lavendin is een kruising tussen lavendel en de spijklavendel. Olie uit lavendin geeft rust; het ontspant je zenuwen, helpt negatieve gedachten te laten verdwijnen en helpt je beter inslapen.

Kortom: een spray die je helpt te verzachten, de liefde voor jezelf én de ander te voelen en tegelijkertijd kracht en zelfvertrouwen geeft.

Babe, You Rock gift set: Be Love Aura spray + You Rock Sticker + ruwe rozenkwarts
De Babe, You Rock gift set bevat een You Rock Sticker, ruwe rozenkwarts en een travelsize Be love Aura spray (10ml). Een leuke giftset voor je vriendin, tante, dochter of moeder die jij vindt rocken! Deze mini-spray + rozenkwarts + sticker geven net dat extra steuntje in de rug die zij nodig heeft om in zichzelf te geloven. GRL PWR!

Shop ‘m hier: 

Doe ook mee aan The Moon Club en ontvang 30 dagen lang selfcare tips (plus een detoxprogramma van 4 dagen) rondom het ritme van 1 maancyclus. Meld je nu aan! 

[mailmunch-form id=”751327″]

LEES OOK