Events

Heal to connect

Helen is genezen, weer gezond worden na een disbalans in lichaam en of geest. Uit evenwicht raak je, bijvoorbeeld, door een ingrijpende gebeurtenis of langdurige stress. Stress heeft allerlei oorzaken: van te hard werken tot het negeren van emoties, van (teveel) zorgen over een familielid tot de hoge druk om alle ballen in de lucht te houden.

Om te overleven kan het zijn dat je gaat dis connecten: je wilt minder voelen en raakt afgestompt. Meestal houd je het in stand door urenlang hersenloos op je computer, telefoon of televisie te blijven kijken, te moe om actie te ondernemen.

Gesprekken komen niet meer binnen, je moppert snel op je kinderen, geliefden of irriteert je aan collega’s. Je weet niet meer wat je lekker vindt qua eten, kleding, boeken of films. Een beslissing nemen gaat je niet gemakkelijk af. En je bent moe, zo intens moe.

Herkenbaar?

Tijd om jezelf weer aan te sluiten op jezelf, om weer te gaan voelen. Zijn wie je bent, waar je voor staat, te doen waar je goed in bent en je geliefden de liefde te geven die ze verdienen.

Ergens mag je die eerste stap gaan zetten, ook al vind je stilte doodeng, ben je bang voor wat je tegen gaat komen.

Het helpt om je te omringen met anderen en binnen een groep stilte te vinden,  in veiligheid en met begeleiding.

In maart en april (data volgen later) organiseer ik een aantal events waar we met elkaar verbinden om zo weer met jezelf te verbinden. Niet door het voeren van lange gesprekken, maar door het delen van energie. Ik schep een ruimte om bij jezelf in te checken en op onderzoek te gaan: waar in je lichaam doet het pijn, wat mag geheeld worden?

Hierbij een overzicht van de events & (day) retreats in maart.

8 maart – Groepsreading met Saskia Nefkens. Woman Only – SOULbonding

Focus op de verbinding tussen vrouwen. Want het is tijd voor echt. Ook tussen vrouwen onderling.

Wat is ‘echt’ nou eigenlijk? Heel simpel. Dat wat jij van binnen bent. Your true auhtentic self. We worden geconfronteerd en opgegroeid met bepaalde overtuigingen die voor waarheid worden gezien, maar die bullshit zijn. We creëren maskers, die we nog steeds dagelijks opzetten: het ego. Tijd dus voor echt, voor je ‘echte’ zelf.

En dat komt de band tussen vrouwen ten goede. Het is namelijk tijd dat we onszelf aan elkaar laten zien en helpen te gaan staan vanuit onze diepste kern.
Toejuichen, aanmoedigen. Zien dat de ander geen bedreiging vormt, maar juist een verrijking is op jouw kern. We spiegelen en verrijken elkaar.
En een hele belangrijke als vrouw: je hoeft het niet alleen te doen. It’s safe. We doen dit met elkaar samen.

Tijd: 19:30 – 21:30 uur

Locatie: Haarlem

Reserveren en meer info vind je hier.

9 maart – Moonifestation Dayretreat in samenwerking met Innerbliss Company

Deze heerlijk relaxte dag staat in het teken van de nieuwe maan. Het is een dag om te connecten met wat je voor jezelf wenst: wat wil je manifesteren? Wat zijn je intenties? Verwacht ultieme selfcare met yoga, yoga nidra, meditatie, kristallen, etherische olie en homemade vegan food.

Meer info vind je hier.

14 maart – Get the sleep you want

Ter ere van de dag van de slaap op 15 maart organiseren wij, in samenwerking met Akasha in het Conservatorium Hotel in Amsterdam een event rondom slaap, met als doel jou lekker te laten slapen. Op het programma staan een Happy Sleeper Talk van Anouk Puister, een Yoga Nidra practice van Eliane Bernard en een selfcare talk van Hanneke.

Tijd: 19:30 – 21:30 uur.

Tickets vind je HIER!

31 maart  – The Moon Club, New Moon Circle

Verwacht een schrijfopdracht, yoga, nieuwe maan & kristallen weetjes en een (kristallen) meditatie om je te verbinden met het thema van de maan op dat moment.

Meer info vind je hier.

LEES OOK