Evenementen

Get The Innerpeace You Want – RYW Selfcare Retreat

THE QUIETER YOU BECOME, THE MORE YOU ARE ABLE TO HEAR – RUMI

Hoe vaak heb je nu echt helemaal voor jezelf? Zonder stapels was, boodschappenlijstjes of knipperende e-mails op je laptop? We zijn en masse druk, staan vaak op AAN, vooral ons hoofd stopt soms niet met malen. Slaapproblemen, grote onrust of het ergens-klopt-er-iets-niet gevoel kunnen een gevolg zijn.

Herkenbaar?

Om jou te helpen de rust in jezelf te (her)vinden bieden wij dit selfcare retreat aan, even weg uit de dagelijkse routine om uit de zoomen en je hoofd leeg te maken om zo opgeladen en met energie naar huis te gaan.

De lente is een natuurlijk moment om ruimte te maken voor reflectie, om de zwaarte van de winter achter je te laten en plaats te maken voor het nieuwe. Door middel van o.a. een speciaal detox menu, yin yoga, yoga nidra, stilte wandelingen, coaching en massage gaan we je helpen op te ruimen.

Of je nu wel of niet al veel aan yoga hebt gedaan, iedereen kan meedoen aan dit retreat.

Meer gedetailleerde informatie vind je in de brochure die je ontvangt door het invullen van je e-mail adres hieronder.

[mailmunch-form id=”734650″]

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review