How to

HOLIDAYS ARE FOR UNSTRESSING – MEDITATION

Hoe gezellig ook, deze drukke dagen kunnen voor de hooggevoelige onder ons ook uitdagend zijn. Even de natuur in gaan doet wonderen voor je energie level. Geen tijd? Deze 5 minuten meditatie van B. in Progress (www.binprogress.nl) heeft ongeveer hetzelfde effect.

Om je meditatie te versterken kun je de producten uit de Just Be lijn gebruiken. De producten uit deze lijn nodigen je uit om in deze snelle wereld een selfcare moment voor jezelf te nemen en gewoon te zijn. De geur van den, eikenmos, citroen, ceder en geranium verhoogt je bewustzijn, geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen & kalmeert en verfrist. 

Luister je mee?

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review