Podcast

Groot interview in het jubileum nummer van de Happinez

Zo hey, wat ben ik trots. Ik sta gewoon met mijn verhaal in het jubileum nummer van de Happinez. Heel spannend ook om je verhaal zo te delen. Hebben jullie het al gelezen?

Ik was best zenuwachtig omdat de foto’s nog niet zo lang na mijn bevalling genomen zijn en ik toch onzeker ben over de extra zwangerschapskilo’s. Het team was super lief, het was een top dag. Hieronder een paar behind the scenes foto’s.

Rock Your Moment bestaat uit  de Just Be Aura Spray, Just Be Body & Bath Oil en een Hematiet steen. Doel van deze lijn is een moment voor je te creëren waarbij je even terug naar jezelf kunt komen, resetten, even helemaal niets hoeft. De geur is fris en ruikt naar het bos. Dat is omdat ik van het bos houd en het de ideale plek vindt om je op te laden en tot rust te komen. Maar ja, een boswandeling is niet iedere dag nodig, dus stopten we de effecten van het bos in een flesje (maar blijf vooral ook regelmatig het bos op zoeken!)

Essentiële olie blend van:

Citroen –  Verhoogt bewustzijn
Eikenmos– Kalmeert de geest & het zenuwstelsel
Alpen Den – Werkt verfrissend
Geranium –  Verlicht emotionele spanning
Siberische Ceder –  Brengt veiligheid & vertrouwen
Een kleine inzage: 

Bekijk hier de hele lijn. TAKE A MOMENT. JUST BE. #rockyourmoment

LEES OOK