Events

Rock Your Chakras – One Day Retreat 16-11

Chakras: de niet zichtbare energie centra in je lichaam. Zonder precies te weten wat ze zijn, voel je in je lijf en hoofd wel of ze in (happy) of uit (not so happy) balans zijn.

Bij de SELFCARE rituelen die ik uit voer, van het zetten van nieuwe maan intenties tot lichamelijke beweging, spelen de chakras een grote rol. Het zijn mijn richting aanwijzers en een manier om mezelf te helen zodat ik vol kracht en met een vrije mind in het leven sta, zonder ballast uit het verleden.

Meer leren over chakras, is weten hoe je in evenwicht blijft. Het is een prachtige manier om jezelf te onderzoeken en te werken aan jouw gevoel van well-being.

Op 16 november organiseren wij ROCK YOUR CHAKRAS. Het RYW 1 day SELFCARE RETREAT op een prachtige locatie in Amsterdam waarin je alles leert over crystals & chakras en natuurlijk jezelf. Deze dag draait om opruimen, healen en persoonlijke groei. Onder leiding van Hanneke en Andreas Trussat ga je leren, mediteren en yoga-en.

Het programma:

9:30 uur Ontvangst & registratie met thee en een gezonde snack

10:00 – 12:00 uur Aura & Chakras met Andreas Trussat

12:00 – 13:00 uur Crystals & Chakras met Hanneke

13:00 uur LUNCH

14:00 – 15:00 uur Meditatie Who are you & Chakras met Andreas Trussat

15:00 – 16:00 uur Asanas & Savasana met Andreas Trussat

We hebben 20 plekken beschikbaar. Je shopt je kaartje hier.

LEES OOK

Events

Van 24 t/m 31oktober verhuizen we onze mooiste kristallen naar The White Door Studio in Amsterdam. Openingstijden Pop-Up Shop: Maandag