Selfcare

Nieuwe maan in Weegschaal

Yasssss! Hoe heerlijk is het dat je je vanavond en morgen weer even kunt resetten & restarten? Want dat is waar de nieuwe maan om draait: het zetten van intenties, oftewel: nieuwe zaadjes planten.

Tot en met 23 oktober is er de energie van Weegschaal. En , hoe verrassend, die is all about balance.  En dan in het bijzonder die in relaties: van romantische tot geld.

Verwelkom deze nieuwe maan energie met Palo Santo en tap into je intuïtie om te onderzoeken in welke relaties je meer balans kan brengen.

Tijd met je familie? Geld zaken? Je kledingkast? Je eigenliefde? De relatie met je partner? Het is deze week een HELE goede week om te detoxen, zowel fysiek als mentaal. Detoxen = ruimte maken door los te laten. Met voeding doe je dat bijvoorbeeld door licht eten te eten, eten wat je spijsvertering ontlast. Ik zal morgen op Stories delen hoe ik deze week detox! Detoxen kan je doen door het opruimen van je kledingkast of toilettas. Ook je vriendenkring kun je onder de loep nemen.

Als je niet waar je moet beginnen focus dan als eerste op het balanceren van jezelf. Aarden=balanceren. Rookkwarts is een bijzonder aardende steen, leg ‘m bij je voeten als je gaat slapen, of ga, zodra je even kan relaxen in savasana met een rookkwarts onder aan de mat (bij je voeten dus).

Als je dan hebt opgeruimd, dan heb je frisse energie voor een nieuwe start (hoe klein of groot ook) en BAM dit is waar je intentie om de hoek komt kijken, want hier ga je op schrijven wat je WEL wilt in je leven, met name op het vlak van relaties: #gettheloveyouwant!

Happy New Moon!

 

 

 

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review