Events

Get the love you want – One Day Retreat 4-11

Stel, je hebt een toverstokje waarmee je een ideaal leven tevoorschijn kan toveren. Hoe zou dat ideale leven er dan voor je uit zien? Doe je ogen maar even dicht en probeer het voor je te zien.

En? Hoe was dat? Deed je in je ideale leven werk wat je energie geeft omdat je het leuk vindt? Voerde je gesprekken met een partner die je begreep, steunde en met wie je geweldige seks had? Voelde je je geliefd, ontspannen en lekker in je vel? Met meer geld en meer succes?

Het hoeft niet bij deze droom te blijven, je kunt het waarmaken! Zolang je maar durft en het lef hebt om in contact te komen met je gevoel.

IT ALWAYS SEEMS IMPOSSIBLE UNTIL IT’S DONE

Ik heb het zelf gedaan. Jarenlang leefde ik volgens de harde, mannelijke energie: ik werkte keihard, maar het gaf geen voldoening. Sterker nog het frustreerde mij, ik had het gevoel dat ik alleen maar aan het geven was en dat ik  er niets voor terug kreeg. Ondanks verhuizingen, switchen van baan, bleef ik mij gejaagd en onrustig voelen. Zo wilde ik niet leven. De andere kant, de meer vrouwelijke, zachte energie, begon te lonken. Ik nam deel aan een meditatie cursus (waar ik al snel mee stopte), bezocht eens een acupuncturist, begon met yoga (maar vond het saai) en ging minder werken. Ik kwam in de tussenfase van het beginnen te weten, maar nog niet voelen. Niet goed voor mijn eigenwaarde omdat ik mezelf behoorlijk afkraakte als het weer niet gelukt was goed voor mezelf te zorgen. Vervolgens voelde ik mij schuldig tegenover mijn gezin en zo bleef ik lange tijd in een vicieuze cirkel waarin ik uit angst bleef weglopen voor het voelen.

Totdat ik echt geen adem meer kon halen en bewust koos mezelf te bevrijden. Het bleef niet langer bij denken, maar ik ging het in de praktijk brengen. De keuze om te gaan leven i.p.v. geleefd te worden, de verantwoordelijkheid in mezelf i.p.v. buiten mezelf te zoeken, heeft mij heel veel rust opgeleverd. Ik leef het leven dat ik wil leiden. Dat betekent niet dat het perfect is, maar wel dat ik mee kan flowen in de natuurlijke beweging, mij niet langer verzet en bewust de balans zoek tussen mannelijke en vrouwelijke energie in mijn leven. De maan (vrouwelijk) en de zon (mannelijk) zijn er allebei en dat is nodig.

SELFCARE IS HOW YOU TAKE YOUR POWER BACK

Wat essentieel bleek voor mijn bevrijding is selfcare: naar binnen gaan, voelen waar ik behoefte aan had en dit mezelf ook geven, mezelf verzorgen als dagelijkse noodzakelijkheid en niet als overbodige luxe. Dit ging van groot (in mijn eentje naar Bali) tot klein (op tijd naar bed) en legde de basis voor mijn gevoel van eigenliefde en zelfvertrouwen waardoor mijn levensgeluk toenam.

Terug naar jou. Ik wil dat je het daadwerkelijk gaat doen en ervaren.

Daarom nodig ik je uit om deel te nemen aan het Rock Your World Selfcare One Day Retreat met als thema “Get The Love You Want”.  Want om liefde te krijgen, moet je de liefde voelen, diep in jezelf.

Leven vanuit liefde en de vrouwelijke kracht is het geheim van abundance: aantrekken wat je wilt aantrekken. Geven wat je wilt geven. Krijgen wat je wilt krijgen. Voelen hoe je je wilt voelen. Zowel zakelijk als privé, in je hoofd en in je lijf.

Guusje Wannet, expert op het gebied van de liefde, begeleidt je deze dag  op jouw reis naar het waar maken van je verlangens.

Programma RYW One Day Selfcare Retreat Get The Love You Want:

9:30 uur ontvangst met koffie/thee en een gezonde snack

10:00 uur start programma

10:00- 12:00 uur coaching deel 1

12:00 – 12:45 uur uitgebreide vegetarische lunch

12:45 – 13:30 uur wandeling op de hei

13:30 – 15:30 uur coaching deel 2

15:30 – 16:00 uur sluitingsritueel + gezonde snack

16:00 uur einde programma

Dit retreat vindt plaats op Landgoed De Hoorneboeg in Hilversum, er is plek voor 25 vrouwen.

Een kaartje met een Early Bird korting van 30,- koop je HIER!

 

 

LEES OOK

Events

Van 24 t/m 31oktober verhuizen we onze mooiste kristallen naar The White Door Studio in Amsterdam. Openingstijden Pop-Up Shop: Maandag