How to

kristallen gift guide

Twijfel je over een klein cadeautje voor een vriendin die gaat trouwen, een collega met een gebroken hart of een lieve kennis die slecht slaapt? Dan biedt deze Kristallen Gift Guide uitkomst. Met deze 5 kristallen geef je good vibes door die vast en zeker gevoeld gaan worden.

1. Citrien voor Ladybosses

Voor die ambitieuze vriendin die je extra voorspoed wenst of net begint aan een nieuwe baan. Citrien helpt de grootste dromen waar te maken. Het is de steen die verwant is aan het derde chakra – de solar plexus, de plek van ons interne vuur, wilskracht en zelfvertrouwen. Laat het vuur hard genoeg branden om ideeën om te zetten in daden.  Citrien is een must-have om de creatieve energie op werkplekken goed te laten flowen en abundance aan te trekken.

2. Seleniet voor Travel Addicts

Ze kan nooit stil zitten en is vaak onderweg – die vriendin met hardcore wanderlust maak je blij met een seleniet. Als het even tegenzit verlicht deze steen haar stemming en helpt herinneren aan thuis. Een stuk seleniet bij de deur van de hotelkamer zorgt voor een snelle reiniging van jezelf en de ruimte.

 3. Rozenkwarts voor je Broken-Hearted Girl

Rozenkwarts, de klassieke love kristal, helpt haar over een gebroken hart heen te komen. Rozenkwarts verzacht verdriet, opent het hart voor vergeving en trekt nieuwe liefde aan. Voor een extra uplifting effect laat je haar een rozenkwarts op haar hart leggen terwijl ze op bed ligt. Als ze daar geen zin in heeft, plaats je gewoon heel nonchalant een stuk rozenkwarts in iedere ruimte van haar huis.

4. Zwarte Toermalijn voor haar nieuwe huis

Deze zwarte steen wordt ook wel The Bodyguard genoemd. Toermalijn werkt grondend en helpt haar op te laden na een drukke dag. Plaats deze kristal dichtbij de deur als bescherming of bij een router om negatieve straling op te vangen. Voelt je vriendin zich ’s nachts onveilig? Laat haar dan slapen met een Toermalijn aan het voeteneinde.

5. Blauwe calciet voor de bruid

Something old, something new, something borrowed, something blue… Dit blauwe kristal is perfect om haar te kalmeren en nervositeit te verminderen op de grote dag. Blauwe calciet brengt harmonie en resoneert met het keelchakra, wat het een geweldige steun in de rug maakt om haar te helpen met het rustig uitspreken van de geloften.

In Rock Your Crystals lees en leer je meer over kristallen. 

LEES OOK