Evenementen

Go deep

The ultimate way to de-stress, unwind and recharge your battery.

Op 24 juni organiseert Rock Your World samen met Deephouse Yoga en House of Deeprelax (by Eliane Bernhard) een unieke ervaring! We combineren die ochtend high energy met keihard relaxen. De eerste 90 minuten zal er een live DJ de coolste deep house tunes gaan draaien om deep in the flow te komen. Eliane geeft daarna een uur Yoga Nidra (slaap yoga). Yoga Nidra is een van de meest krachtige methodes om een diepe staat van ontspanning te bereiken en lichamelijk en geestelijk uit te rusten. Ideaal voor slechte slapers en restless souls. Eliane zal het effect vergroten van deze meditatie door het gebruik van onze essentiële olie blends en kristallen.

Datum: zondag 24 juni.

Tijd: Van 10:00 tot13:00 (om 09:45 aanwezig zijn)

Plus: 1 Rock Your World Spray (Normal size t.w.v. €24,95), verse sapjes en a damn good goodie bag en dat allemaal in het one-of-a-kind hotel: Het nieuwe circulaire QO HOTEL Amsterdam.

Koop hier je ticket!

 

 

 

LEES OOK