Events

Meer weten over kristallen en essentiële olie? Hier vind je ons in maart!

Meer weten over kristallen? Kom naar 1 van de workshops of stel je vragen tijdens Seinfestijn of de Moderne Hippie Markt.

11-3 Workshop bij Bluebirds

De middag begint met een workshop over de diverse stenen en hun krachtige werking. Daarna krijg je een persoonlijke lezing te krijgen waarbij je een vraag kunt stellen die je graag zou beantwoord wilt krijgen.

We sluiten af met een  meditatie waarbij we samen de kracht van de stenen en de stilte in ons lichaam zullen ervaren. Het kan zomaar zijn dat er vragen of verklaringen opkomen of dat je een bruisende energie voelt opkomen in je lichaam.

Aanmelden doe je hier.

18-3 Seinfestijn  

Wij zijn vandaag aanwezig met ons volledige assortiment en staan voor je klaar met een persoonlijk kristal/ essentiële olie advies.

22-3 Workshop Learn The Ins & Outs about Your Crystals

Een workshop om te leren hoe je kristallen in zet als tool voor zelfkennis en persoonlijke groei. Theorie wordt afgewisseld met meditatie en we sluiten af met een korte persoonlijke reading. Je gaat naar huis met meer kennis over stenen EN jezelf.

Tijd: 19:00-20:30 uur.

Deelname is €17,50. Inclusief koffie, thee iets lekkers & E-book Leer meer over kristallen.

Locatie: Coffeebar Mica in Haarlem

Aanmelden: hello@rockyourworld.nl

25-3 Moderne Hippie Markt in Amsterdam

Wij zijn vandaag aanwezig met ons volledige assortiment en staan voor je klaar met een persoonlijk kristal/ essentiële olie advies.

31-3 Holistic Pregnancy Workshop in Amsterdam

Tijdens het event van Go With The Glow vertelt Founder Hanneke hoe je stenen en essentiële olie in zet voor een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

LEES OOK

Mijn zoon was als baby een moeilijke slaper. Dit resulteerde in slapeloze nachten en gebroken wakker worden. In die jaren

Voorjaarsmoeheid en verkoudheid zijn volgens de ayurveda typische lenteklachten. Dit komt omdat we in de winter meer brandstof nodig hebben