Events

Rock Your World op de Sissy Boy kerstmarkt!

Op 9 december tovert de Sissy Boy Kerstmarkt 2017 Amsterdam het Amstelveld weer om tot gezelligste, leukste en origineelste kerstmarkt van het jaar. De kerstmarkt is elk jaar weer een feestje en de ultieme plek om in de kerstsferen te komen.

De Sissy Boy Kerstmarkt 2017 is traditioneler dan ooit, het is tenslotte de meest nostalgische tijd van het jaar! Duik in de ultieme kerstwereld met ”All ingredients to make you spark”! Wat moet je je daarbij voorstellen? Denk aan heel veel kerstballen, jingle bells en heerlijke live muziek, glühwein voor de groten en limonade voor de kleintjes.

Tijdens de Sissy Boy Kerstmarkt 2017 Amsterdam kun je alle producten van RYW kopen, ruiken EN staan we klaar voor een persoonlijk advies.

Tekst & Foto: Your Little Black Book 

 

LEES OOK