Podcast

Waarom ik doe wat ik doe: Q & A met mezelf

Een nieuw merk lanceren, niet zomaar, maar met het doel de wereld te veroveren en zo bij te dragen aan het levensgeluk van de vrouw. Hoe ik bij Rock Your World kwam leg ik in deze Q&A met mezelf uit!

Q: Waarom ben je Rock Your World begonnen?

A: Omdat ik vind dat we op een laagdrempelige & leuke manier aan ons zelf mogen werken. Dat kun je o.a. doen door de magie uit de natuur te gebruiken.

Q: Magie, magie, klinkt vaag…vertel daar eens wat meer over.

A: Persoonlijke groei is op dit moment behoorlijk in zwang: we eten gezonder, gaan vaker naar de sportschool, mediteren met een speciale app en proberen actief shit uit het verleden bij de vuilnisbak te zetten. Knorr’s makkelijke maaltijd mix is vervangen door Hello Fresh. We gaan, kortom, de laatste jaren van snel naar langzaam, van buitenkant naar binnenkant.

Ik ben zelf al een aantal jaren met deze transformatie (van onbewust naar bewust) bezig. In de jungle van zelfhulpboeken, yogalessen e.d. zocht ik een aanvullende en laidback manier om  aan mezelf te werken. In deze zoektocht stuitte ik op de kracht van essentiële oliën en stenen. Essentiële olie is de levenskracht van een plant, de geur werkt in op je zenuwstelsel en je mind. Denk maar aan wat er van binnen gebeurt als je iets lekkers ruikt. Stenen vind ik naast mooi ook cool vanwege de energetische werking. Stenen zijn een mooie manier om trouw te blijven aan je intenties.

Q: Klinkt interessant, maar hoe gebruik ik de oliën en de stenen dan?

A: Kies een steen het liefst altijd op je gevoel, lees daarna pas welke superpowers er bij horen. Op die manier kiest je intuïtie (en niet je verstand) wat je op dit moment nodig hebt. Grotere stenen kun je in huis leggen, je kunt ze ook alleen tevoorschijn halen als je gaat mediteren of draag een kleintje in je broekzak/BH of handtas. Sprays, badolie en rollers met essentiële oliën gebruik je voor of tijdens een yoga practice, meditatie, belangrijke presentatie, slapengaan, autorijden of gewoon als je er behoefte aan hebt.

Q: Waar haalt Rock Your World de stenen en essentiële oliën vandaan?

A: De stenen worden handmatig, met veel zorg, door ons team uitgezocht. De meest gangbare essentiële olie komen uit Europa, zijn 100% natuurzuiver en van hoge kwaliteit. Voor het samenstellen van de blends maken wij gebruik van de kennis van een geuren expert.

Q: Welke producten heb jij in je handtas?

A: De Keep Your Focus roller! Ik ben nogal snel afgeleid en vind het best wel moeilijk om geconcentreerd te blijven autorijden dus bij een lange rit gebruik ik die. En ik ben ook fan van de Don’t worry Be Happy Spray, vooral handig als je je even wat minder vrolijk voelt.

Q: Nog iets toe te voegen?

A: Never ever settle for less! Daar wil ik mee zeggen: wacht niet met verantwoordelijkheid over je leven nemen tot je ziek bent. Als je je ook maar ergens onrustig over voelt: ga het onderzoeken en doe er wat mee!

 

LEES OOK

Afgelopen weekend verwende ik mezelf met dagen vol rust, massage, mooie gesprekken, fijne vibes, inspiratie en beweging. In deze review